Двойка подмами жена в интернет и я разчлени

24 минути, след като жертвата е примамена в дома на двойката, телефонът ѝ е изключен

Душата на 24-годишната Сидни Луфи от Небраска най-накрая ще може да намери покой, след като убийците ѝ са открити и изправени пред съда 3 години след бруталното ѝ разчленяване, предаде Канал 3.

24-годишната Бейли Босуел и мъжът ѝ – Обри Трайл на 53 години, са намерени за виновни по обвиненията за убийство от първа степен, неправомерно изхвърляне на човешки останки и конспирация с цел убийство, пише KOLN. На 15 ноември 2017 г. Сидни влиза в контакт с Бейли, чрез приложението за запознанства Tinder, което в САЩ придобива особена популярност, свързвайки хора, които искат да правят неангажиращ секс.

24 минути, след като жертвата е примамена в дома на двойката, телефонът ѝ е изключен и съдебно-медицинската експертиза доказва, че скоро след това е настъпила и смъртта. Двамата убийци разчленяват тялото на 13 части, увиват ги в найлонови торби и след това ги разхвърлят край пътя около Клей Каунти.

Следователите доказват конспирация, а не спонтанно убийство, след като става ясно, че Босуел и Трайл купуват от местен магазин ножовка и ножица за метали няколко часа преди кървавата среща. Останките на жертвата са открити едва три седмици по-късно, което до голяма степен затрудни и разследването. Двамата убийци ги грози доживотен затвор или екзекуция. Ако бъде прието най-тежкото наказание, Бейли Босуел ще се превърне в първата жена със смъртна присъда в Небраска.

Източник: fakti.bg

Подобни статии

Още в катергорията

Трафикант на мигранти кара близо 10 км в насрещното по пътя за Бургас

47-годишен грузински гражданин, превозващ нелегално мигранти, предизвика серия от катастрофи...

Брутално убийство посред бял ден в мездренско село

Мъж е застрелял куче на централния площад в мездренското...