Двойка подмами жена в интернет и я разчлени

24 минути, след като жертвата е примамена в дома на двойката, телефонът ѝ е изключен

Душата на 24-годишната Сидни Луфи от Небраска най-накрая ще може да намери покой, след като убийците ѝ са открити и изправени пред съда 3 години след бруталното ѝ разчленяване, предаде Канал 3.

24-годишната Бейли Босуел и мъжът ѝ – Обри Трайл на 53 години, са намерени за виновни по обвиненията за убийство от първа степен, неправомерно изхвърляне на човешки останки и конспирация с цел убийство, пише KOLN. На 15 ноември 2017 г. Сидни влиза в контакт с Бейли, чрез приложението за запознанства Tinder, което в САЩ придобива особена популярност, свързвайки хора, които искат да правят неангажиращ секс.

24 минути, след като жертвата е примамена в дома на двойката, телефонът ѝ е изключен и съдебно-медицинската експертиза доказва, че скоро след това е настъпила и смъртта. Двамата убийци разчленяват тялото на 13 части, увиват ги в найлонови торби и след това ги разхвърлят край пътя около Клей Каунти.

Следователите доказват конспирация, а не спонтанно убийство, след като става ясно, че Босуел и Трайл купуват от местен магазин ножовка и ножица за метали няколко часа преди кървавата среща. Останките на жертвата са открити едва три седмици по-късно, което до голяма степен затрудни и разследването. Двамата убийци ги грози доживотен затвор или екзекуция. Ако бъде прието най-тежкото наказание, Бейли Босуел ще се превърне в първата жена със смъртна присъда в Небраска.

Източник: fakti.bg

Подобни статии

Отложиха делото за катастрофата на Местан заради свидетели

Само един от тримата призовани свидетели се яви в Окръжния съд...

Още в катергорията

Отложиха делото за катастрофата на Местан заради свидетели

Само един от тримата призовани свидетели се яви в...

СГС: Брендо иска да излежи присъдите си у нас

Евелин Банев – Брендо е поискал да излежи и...

Разбит е канал за дрога между България и Турция

Канал за трафик на дрога между България и Турция...