София Лорен се завръща на екрана на 86

Италианската кино легенда София Лорен прави силно завръщане в киното с нова роля във филма „The Life Ahead“, режисиран от сина ѝ Едоардо Понти

В лентата на Netflix 86-годишната звезда играе оцелялата от Холокоста еврейка мадам Роза, която помага в отглеждането на деца на бивши секс труженички. Жената се сприятелява с 12-годишен сирак от Сенегал, след като той опитва да открадне свещите ѝ.

Актрисата сподели трейлър на новия филм и зарадва своите почитатели по цял свят.Легендарната филмова звезда за последно се появи на екран през 2009 г.

Трейлърът разкрива как героинята на София неохотно се съгласява да прибре 12-годишно сенегалско сираче на име Момо (Ибрахима Гуейе), след като то краде чантата й. Двамата първоначално се опитват неуспешно да живеят заедно, докато Роза заявява: „Той е луд. Той не е нормален. Гнил е в душата си.“

В крайна сметка обаче те създават невероятна връзка и се чува насълзения Момо, който казва: „За пръв път някой се отнася към мен, като достоен за доверието му“.

„Когато моят син ми предложи ролята, една мечта се сбъдна. Възползвах се от възможността да го направя. Хареса ми да изиграя Мадам Роза. Тя е твърда, но и крехка, оцеляваща е. В много отношения тя ми напомня за собствената ми майка“,сподели актрисата за ролята.

Филмът е втора киноадаптация на романа на Ромейн Гари. Първата е от 1977 г., а в главната роля е Симон Синьоре.

Прeз октомври в Рим е премиерата на The Life Ahead, а на 13 ноември филмът ще се появи в Netflix.

Според някои кинокритици ролята на Лорен може да ѝ донесе нов Оскар. Първия такъв тя печели в далечната 1961 г. за филма „Две жени“, а през 1991 г. е удостоена с почетен Оскар за цялостно творчество.

Източник: epicenter.bg

Подобни статии

София Лорен празнува 87-ми рожден ден

Една истинска кино легенда – София Лорен, днес празнува 87-ия си...

Още в катергорията

София Лорен празнува 87-ми рожден ден

Една истинска кино легенда – София Лорен, днес празнува...

Нов филм за Петя Дубарова излиза през пролетта (ВИДЕО)

Филмът е копродукция на САЩ, Украйна, Русия, Франция и...

Двама арестувани за убийството на българката от Tesla

Разследването е предадено на прокурор Двама души са арестувани заради...