Татяна Дончева: ГЕРБ няма да спечелят изборите

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Омразата към тях е непреодолима, смята лидерът на „Движение 21“

Не е ясно, че няма да има предсрочни избори. Може да се стигне до предсрочен вот. Бихме ли могли да прогнозираме, че искрата може да я запали едно влизане на прокуратурата в президентството? Не можехме да го прогнозираме дори три дни преди това. Това каза лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева в ефира на БНР, предаде fakti.bg.

По думите ѝ омразата на обществото към властта е достатъчна за да се случи нещо неочаквано. Тя прогнозира, че ГЕРБ няма да спечелят изборите, защото омразата към тях е непреодолима, но беше категорична, че и БСП не могат да спечелят предстоящите парламентарни избори, защото „не отлепя“ от т.нар. твърд електорат.

„Участието на БСП в определянето на назначените капиталисти, в раздаването на парите и в създаването на привидни правила, които прецакаха огромната част от обществото за сметка на малцина, които са били приближени на Политбюро, на Държавна сигурност и т.н. Това нещо влияе и на следващите поколения“, допълни тя.

Лидерката на „Движение 21“ беше категорична, че тя няма да се кандидатира за депутат на следващите парламентарни избори. „Аз ще работя за това да се създаде колкото се може по-голямо обединение на формации, които няма да робуват на лявото и дясното в този исторически момент, а ще се обединят, за да може политиката да се върне към база и правила, без които не може да съществува държавата. След Бойко Борисов държавата е в катастрофално положение. Няколко години трябва да се подредят нещата и тогава по естествен начин да форматираме нещата – лявото, дясното, центъра“.

Най-четени

ОЩЕ В КАТЕГОРИЯТА

Последни новини