България се пита, Марешки злоупотребява с ЛСД?

Вижте какво “социологическо изследване” извади от шкафчето си аптекарят-бензинджия

В момента всички наши опоненти са се впрегнали да ни атакуват по всякакви начини. Защо? Защото подкрепата за ВОЛЯ расте! Никой не се хвърля да атакува някой слаб и безперспективен. Това е повече от ясно, написа на страницата си във Фейсбук лидерът на партията Веселин арешки във Фейсбук.

След като обявихме новата ни инициатива за безплатните лекарства за пенсионери над 65 г. и ученици до 4 клас, както и 50% по-ниски цени на лекарствата за ученици до 8 клас, враговете ни съвсем полудяха от злоба, посочва още депутатът и собственик на аптеки.

Може би не знаете – има социологически проучвания, които се пускат по медиите, но има и такива, които остават за ползване само от определен кръг хора и не виждат бял свят. Попадна ми едно такова – ГЕРБ са около 23%, БСП около 18% , ВОЛЯ е 12-13%, ДПС- 8-9 % -колкото винаги са имали, ДБ-около 5%, там някъде е и Слави, Мая е доста надолу около 1%…Това няма да го видите в медиите. Ясно е защо, отсича лидерът на Воля.

Ние останахме в този парламент единствената партия, която не е оцапана с корупционни схеми и задкулисни далавери. Продължавам да помагам на милиони българи, както съм го правил 30 години. Моите колеги в НС -също. Явно това не се харесва на някои наши опоненти и са впрегнали цяла задкулисна машина срещу нас! Нищо. Това само ни прави по-силни и по-мотивирани да вървим напред! Пък кучетата нека си лаят!, казва на финала той.

Подобни статии

Собственик на голяма куриерска компания става депутат от “Продължаваме промяната”

Коалицията "Продължаваме промяната" иска подписването на споразумение с Демократична България" и...

Още в катергорията

Собственик на голяма куриерска компания става депутат от “Продължаваме промяната”

Коалицията "Продължаваме промяната" иска подписването на споразумение с Демократична...

Осигуряват безплатна патронажна грижа за всички новородени

Вече и на здравно неосигурените жени трябва да се...

Асен Василев: Стоим твърдо зад кандидатурата на Румен Радев, даде ни свобода и се отнесе почтено

Целта на „Продължаваме промяната” е първо място на парламентарните...