Мелания Тръмп в изтекъл запис: Сторми Даниелс e „порно проститутка“

Първата дама на Щатите Мелания Тръмп нарече Сторми Даниелс „порно проститутка“ в шокиращ нов запис, огласен от бившата й приятелка Стефани Уинстън Уолкоф, съобщи в. „Сън“

Мелания Тръмп нарича Сторми Даниелс „порно проститутка“ в експлозивни нови записи, пуснати от бивша приятелка на първата дама, пише БГНЕС.

Първата дама на Щатите Мелания Тръмп нарече Сторми Даниелс „порно проститутка“ в шокиращ нов запис, огласен от бившата й приятелка Стефани Уинстън Уолкоф, съобщи в. „Сън“.

В епизод от подкаста на Майкъл Коен „Mea Culpa“, Волкоф пусна нов запис на разговор между себе си и първата дама

В един от записите се чува Мелания да разказва на Уолкоф, че Даниелс прави фотосесия във Vogue, заснета от Ани Лейбовиц.

„Ако търсите, отворете Google и го прочетете. Ани Лейбовиц снима порно проститутка, тъй като тя ще бъде в едно от изданията, септември или октомври“, се чува да казва Мелания.

Уолкоф, който работи като неплатен помощник в Източното крило на Белия дом, докато не беше освободена през февруари 2018 г., помоли първата дама да изясни какво има предвид под „порно проститутка“.

„Сторми“, казва Мелания, визирайки самата Сторми Даниелс. В същия клип се чува Уолкоф да казва на бившата си приятелка „Млъкни, мамка му!“

„О, не си го прочела“, продължи 50-годишната първа дама. „Беше вчера, когато се появи. За Vogue. Тя ще бъде във Vogue. Ани Лейбовиц я е снимала.“

Представител на Сторми Даниелс не отговори веднага на молбата на „Сън“ за коментар.

Сторми Даниелс е известна от ролите си във „филми за възрастни“, която заяви, че е имала връзка с Доналд Тръмп, преди той да стане президент на Щатите. В последствие се разбра, че Майкъл Коен, личният адвокат на стопанина на Белия дом, е платил на Сторми 130 000 долара, за да пази в тайна пикантната тайна.

Подобни статии

Хороскоп – 24 май 2022 г.

Овен Този вторник си сложете розовите очила. Щом сте живи и здрави,...

Още в катергорията

Хороскоп – 24 май 2022 г.

Овен Този вторник си сложете розовите очила. Щом сте живи...

Важно за хората с алергии

Основен алерген ще бъде отново поленът на тревите от...

Маймунската шарка: какви са симптомите и колко е опасна

Ваксината, която може да се предлага срещу маймунската шарка,...