САМО В NBOX: Вижте любимия ресторант на известните българи в Гърция (СНИМКИ)

Какво може да събере на една маса Сергей Станишев, Милен Велчев и Катето Евро? Отговорът е логичен – добрата храна

На втория ръкав на Халкидическия полуостров в Гърция има един ресторант, който е популярен сред всички известни, а и не толкова известни българи. Рибна таверна „Панос“ е любимият ресторант на всички нашенци, които посещават Ситония. Собственикът пък Димитрис е човек, който обича България и е свързан с нашата страна.

Преди години Димитрис завърсшва Националната спортна академия с профил „Щанги“. Той говори български, а жената, с която живее на семейни начала също е българка.

Днес Димитрис има проспериращ бизнес в Ситония, като е собственик на семеен хотел в Неа Мармарис, както и на най-хубавата рибна таверна на Ситония. Таверна „Панос“ се намира на 10-тина километра извън Неа Мармарис и е ситуирана на самия бряг на морето с изглед към първия ръкав Касандра.

За удобство на част от заможните си клиенти Димитрис е направил специален кей, на който баровците могат да спират, когато идват за обяд с лодките си. Тъй като таверна „Панос“ е изключително популярно място за всички българи посещаващи Халкидики, голяма част от персонала на ресторанта са българи.

Сред популярните лица и редовни гости, на рибната таверна, са Милен Велчев, Сергей Станишев и съпругата му, Наско Сираков и Илияна Раева, Емил Костадинов, бившият земеделски министър – Мирослав Найденов, Катето Евро и синът и Александър, футболният бос на Славия – Венци Стефанов, Весела Лечева и брат й Дидо, хазартният бос Коко Динев, певицата Глория и нейната бивша половинка Йордан Джермански, бившият вътрешен министър – Богомил Бонев и съпрудата му Нона Йотова, както и вечно плачещият Тити Папазов.

Разбира се, далеч не е случайно и има съвсем конкретна причина всичките тези хора да посещават именно този ресторант. В таверна „Панос“ винаги предлагат прясна риба, а мястото е известно с най-доброто „мелиджано“ (патладжан) в района. Готвачите приготвят патладжана топъл, разбъркан със сирене, като това определено минава за един от специалитетите на „Панос“.

Подобни статии

Украинската Ким Кардашиян и любимка на спортисти не спира с еротичните провокации

Украинската красавица Алена Омович, която е популярна в родината си като...

Още в катергорията

Украинската Ким Кардашиян и любимка на спортисти не спира с еротичните провокации

Украинската красавица Алена Омович, която е популярна в родината...

Служебният кабинет одобри план-сметката за разходите за изборите 2 в 1 – 123,8 млн. лева

Със свое постановление правителството одобри план-сметката за разходите по...

НАП спря 14 сайта за онлайн залагания без лиценз

НАП е спряло общо 14 сайта, чрез които са...