Братя пласират любовниците си за секс срещу пари в Пловдив, прецакана труженичка ги изпя

Тарифата била между 40 и 60 лева за 30 минути или между 80 и 100 лева за час

Условни присъди за братя сводници, въртели бардак в жилищен комплекс в Пловдив, постанови Районният съд. Борислав и Заприн Калови бяха арестувани през декември 2018 г. след сигнал от тяхна труженичка. Спрямо братята бяха повдигнати четири обвинения, едно от тях – за трафик на повече от едно лице с цел предлагане на сексуални услуги, разкрива trafficnews.bg.

Калови застанаха за пръв път пред магистратите. Те признаха изцяло вината си и в рамките за час се сдобиха с осъдителни присъди.

Как се стигна до ареста?

Борислав и Заприн Калови са от пазарджишко село, женени с по две деца. Паралелно те имали връзка с две жени – проститутки. Така решили да си завъртят бизнес в Пловдив, тъй като пазарът под тепетата за жива плът е по-голям. Наели апартамент в един от жилищните комплекси в Тракия и го превърнали в бардак. Към бизнеса привлекли още една жена, която била приятелка на любовниците им.

Winbet – победата е емоция! (18+)

Жриците на любовта били снимани и качвани в известни сайтове, предлагащи секс услуги. Освен че предлагали терен, подсъдимите транспортирали жените и до частни адреси. Тарифата била между 40 и 60 лева за 30 минути или между 80 и 100 лева за час.

Жените имали около 10 клиенти на ден. Парите от сеансите прибирали Борислав и Заприн Калови. Любовниците им били осигурени, но не така добри били условията за третата жена. Стигнало се дотам, че братята спрели да ѝ плащат. Ядосана от това, жрицата на любовта ги „изпяла” на полицията.

Жената дори завела униформените до апартамента, където последните заварили двамата братя и другите две момичета. В стаята били телефоните, с която въртели бизнеса, флаш карта със снимките на момичетата, както и над 60 презерватива.

Сводниците били задържани, както и труженичките им. Срещу братя Калови били повдигнати 4 обвинения, под отговорност били привлечени и трите жени – Анка, Катя и Румяна.

Оказва се, че проститутките не са подали жалби срещу братята. Самите те искали да работят най-древната професия, за да издържат семействата си. Нещо повече – на няколко пъти сменяли показанията си, за да предпазят сводниците.

Още едно производство пък е започнато срещу собственика на апартамента. Той е предоставял жилището под наем на братята, които извършвали развратни дейности в него.

В съдебна зала днес от държавното обвинение поискаха минимално наказание за Борислав и Заприн Калови, като се посочиха множество смекчаващи вината обстоятелства. Прокуратурата пледира за 2 години условно с 4 изпитателен срок и за двамата, както и по 10 хиляди лева глоба.

Със становището на прокуратурата бяха съгласни и двамата защитници, с изключение на размера на глобата. Адвокат Морозов и адвокат Златанов поискаха паричната санкция да не бъде налагана.

Последна дума обаче имаше съда. Магистратите наказаха Борислав и Заприн Калови с по 2 години условно с 4 години изпитателен срок, както и по 10 хиляди лева глоба за всеки.

Източник: fakti.bg

Подобни статии

За ден полицията хвана 36 пияни и 7 дрогирани шофьори зад волана

7754 моторни превозни средства са проверени в рамките на разпоредената специализирана...

Още в катергорията

За ден полицията хвана 36 пияни и 7 дрогирани шофьори зад волана

7754 моторни превозни средства са проверени в рамките на...

Над 500 дрогирани шофьори са задържани от 11 юли

Над 500 дрогирани шофьори са задържани от 11 юли...

Шофьор блъсна две деца във Вършец

Две деца, возещи се на индивидуално електрическо превозно средство, пострадаха при пътен...