Динко от Ямбол: Не спазваме мерки, трепем вируса с ракия!

Ловецът на бежанци Динко Вълев се събира с шумна компания всяка вечер в механа. В нея присъстват над 20 души, стана ясно от клип, който се върти в интернет. Той заля публичното пространство, което скочи срещу ямболията.

За да им е весело на компанията, Динко кани оркестър музиканти, а певица извива глас, докато тайфата начело с Динко надига чашите една след друга, пише сайта Hotarena.net. По-големите партита са в почивните дни, но има и кратки събирания през седмицата.

Winbet – удвои тръпката от играта! (18+)

Въпреки строгите мерки срещу справянето с пандемията от COVID-19  Динко се събира с десетки души в малко пространство, разбира се никой от тях не слага маска. „Като има пандемия, не мога да се забавлявам ли? – попита чрез „България Днес“ ловецът на бежанци. – Всяка вечер се събирам с приятели Това е моята механа, всеки е добре дошъл. Никой не съм върнал. Пеем, пием, танцуваме.  Мерки не спазваме, няма как да стоим на метър и половина“,  допълва още Динко.

Ловец на бежанци изобщо не се плаши от коронавируса. Той има рецепта срещу китайската болест. „Наблягам на домашната ракия и вирусът умира“, заявява гордо Динко.

Подобни статии

Хороскоп – 28 ноември 2021 г.

Овен – Енергията на деня ви позволява да се справяте дори...

Още в катергорията

Хороскоп – 28 ноември 2021 г.

Овен – Енергията на деня ви позволява да се...

10 удивителни факта за мускулите, които може би не сте чували

Знаете ли, че мускулите на очите се движат над...

Хороскоп – 27 ноември 2021 г.

Овен Тази събота ще ви се искат много неща. Хубаво...