Напук на мерките – див купон и кючеци посред нощ в бургаска чалготека

Жител на ж. к. „Меден рудник“ сигнализира за див купон и мощни кючеци в бургаския бар. Без спазване на противоепидемичните мерки и заповедите, барът е събрал десетки на парти.

„Това е безобразие, предвид забраната, която е ясна и е наложена за всички заведения. Този бар се тресеше от кючеци и чалгии, а дори някои от гостите му предаваха на живо в социалните мрежи доста след разрешеното време. Надявам се контролните органи да се самосезират. Крайно време е безотговорността на някои хора да бъде наказана“, възмутен е анонимният гражданин, цитиран от „Флагман“.

От видеоклипа се вижда ясно, че разстоянието от 1,5 м въобще не се спазва, а сигнализиралият твърди, че видеото е заснето много след обявения краен час за работно време на всички видове заведения.

„Въпреки мерките за безопасност можем да се забавляваме заедно! Нашият персонал ще ви очаква и ще поеме отговорността за спазване на всички мерки за сигурност и вашето добро прекарване!“. Това гласи обявата за купона, а в нея дори е упоменато, че чалготеката ще работи до 00:00 часа, което също е в нарушение на заповедта на здравния министър.

Подобни статии

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Център“ и ж.к. „Младост“ 1

На 30 ноември 2021 г. (вторник) във връзка с монтаж на спирателни кранове в кв....

Още в катергорията