Посолството на Китай дари на БСП защитни маски и облекла

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

Предоставените предпазни средства ще бъдат дарени на нуждаещи се и ще бъдат използвани от доброволците на БСП в борбата с пандемията

Заместник-председателят на Българската социалистическа партия Кристиан Вигенин се срещна с Н.Пр. г-н Дун Сяодзюн, извънреден и пълномощен посланик на Китайската народна република. Поводът за срещата бе дарение за БСП на 17 800 предпазни маски и 200 броя защитни облекла от страна на китайското посолство.

Кристиан Вигенин благодари от името на ръководството на партията за добросърдечния жест и изрази увереност, че продуктивното сътрудничество между посолството на Китай и Българската социалистическа партия ще продължи и занапред.

В допълнение той заяви, че предоставените предпазни средства ще бъдат дарени на нуждаещи се и ще бъдат използвани от доброволците на БСП в борбата с пандемията – народни представители, активисти и млади социалисти.

Н.Пр. г-н Дун Сяодзюн отбеляза като много удоволетворяващ факта, че предпазните облекла и маските ще послужат на много хора и ще бъдат използвани от доброволци, които заслужават похвала за помощта си в този труден момент. „В борбата с COVID-19 всички трябва да бъдем заедно“, подчерта той.

Припомняме, че 33 депутати от БСП са на първа линия в борбата с Ковид, включително и Корнелия Нинова.

Най-четени

ОЩЕ В КАТЕГОРИЯТА

Последни новини