Шведките принуждавани да правят брутален секс

„Сексът често е по-брутален, отколкото беше обичайно по-рано“, казва акушерката Катарина Свенсон Флуд

„Сексът често е по-брутален, отколкото беше обичайно по-рано“, казва акушерката Катарина Свенсон Флуд, на чиито публикации в социалните медии се обръща много внимание напоследък, пише в. „Свенска Дагбладет“, цитиран от Розали.

Миналата седмица тя осъзнала, че вече не може да мълчи за реалността, с която постоянно се сблъсква по време на работата в младежка консултация. Катарина Свенсон Флуд публикува дълга публикация във Facebook, в която сподели мислите си.

„Веднага заваляха много коментари. Мнозина писаха, че разпознават себе си, мнозина бяха шокирани. „Боже мой, аз подозирах, че младите хора изпитват трудности днес, но не мислех, че е толкова лошо.“

Публикацията започна да се споделя във Facebook, Twitter и Instagram и беше публикувана отново от известни блогъри.

Winbet – на един клик разстояние! (18+)

„Никога не съм си представяла, че това ще бъде разпространено толкова широко.“

В първия си пост Катарина Свенсон Флуд пише, че се радва да се среща с млади хора, но просто не може да мълчи за определени ситуации.

„Срещам много млади жени, които почти всеки път изпитват болка с различна степен, когато правят секс. Една от най-честите причини е твърдият секс. „

Например, партньорът натиска с юмрук корема на момичето, за да се стегне влагалището му. Или при секс отзад, при който тласъците падат върху шийката на матката. Или орален секс, който довежда момичето почти до повръщане.

В разговори с млади хора, които идват с болка, рани в перинеума, пукнатини и хемороиди, понякога се оказва, че са се съгласили на нещо, което наистина не са искали.

„Важно е да не обвиняваме момичета, които не казват „не“, а да се потърси коренът на причината. Да разберем, че обществото е виновно, че ги кара да мислят, че сексът е това, което момчетата правят с тях. Това, което хората правят заедно “, казва Катарина Свенсон Флуд.

Според Катарина Фруд една от основните причини за бруталността е липсата на основни познания.

„Училищното сексуално образование се провали. При някои от тези уроци все още само се показват анатомични снимки на гениталиите в разрез. А родителите не знаят какво правят децата им, възлагайки цялата отговорност на училището“, цитира „Свенска Дагбладет“ думите й.

Подобни статии

Куп пари и щастие за 5 зодии през юни

Астроложката Тамара Глоба посочи зодиакалните знаци, които ще се радват на...

Още в катергорията

Куп пари и щастие за 5 зодии през юни

Астроложката Тамара Глоба посочи зодиакалните знаци, които ще се...

Времето – 13 май 2021 г.

Днес преди обяд ще е предимно слънчево След обяд ще...

Хороскоп – 13 май 2021 г.

Овен Това е ден, в който ще спасите ситуацията в...