Антон Тодоров осъди Сашо Диков за обиди

Настоящият експерт към ГЕРБ и бивш депутат от партията – Антон Тодоров, е спечелил дело срещу Сашо Диков. Това съобщи самият Тодоров на профила си във фейсбук, нескривайки задоволството си. Тодоров не е посочил каква е стойността на иска. Според източник на Lupa.bg сумата е близо 10 000 лева.

„Ето го и поредният окончателно осъден от мен. Става дума за Сашо Диков, който преди месец беше окончателно осъден от СГС да ми плати обезщетение за обиди, произнесени на 21 септември 2017 г. в сградата на парламента“, пише бившият народен представител. Тогава Диков преследваше в Народното събрание Антон Тодоров с неудобни въпроси. Проблемът обаче беше, че междувременно го засипа с квалификации, които са подсъдни. Напълно логично, Стажанта загуби делото.

„Тези хора си мислеха, че се шегувам – Мадам В. (чийто сайт също осъдих за гнусни клевети и лъжи), Сашо Диков, сайтът „Терминал 3“, Любомир Кольовски, и още доста лъжливи елементи и сайтове“, допълва Антон Тодоров.

Експертът на ГЕРБ е автор на книгата „Шайка – Бойко, Росен, Цецо и другите“, в която громеше близкото обкръжение на премиера и самия него. Днес обаче Антон Тодоров е пръв бранител на същата „шайка“.

Подобни статии

Кирил Петков: Напрежението се вдига, но не дрънчи на война

"Няма изключително напрежение относно ситуацията с Украйна. Присъствието на чужди самолети...

Още в катергорията

Кирил Петков: Напрежението се вдига, но не дрънчи на война

"Няма изключително напрежение относно ситуацията с Украйна. Присъствието на...

Язовир „Бели Искър“ е опасен, свикват спешна среща за състоянието му

Стената му е силно компрометирана, заяви управителят на Софийска...