Гатузо за заболяването си: Само луд човек, като мен, би издържал и би продължил да работи

Прочутият с борбения си характер Дженаро Гатузо разказа за здравословния си проблем, който е видим в последно време.

Треньорът на Наполи страда от окулярна миастения гравис – автоимунно заболяване, при което отслабват мускулите, контролиращи окото и клепачите. Заради него световният шампион носи превръзка и не даваше интервюта след последните няколко мача на отбора си.

Winbet – най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Признавам, че през последните около 12 дни не съм на себе си. Искам да се обърна към всички – особено децата – които поглеждат в огледалото и виждат нещо, което им изглежда странно или не на място: животът е хубав, наслаждавайте му се. Момчетата от отбора също страдат, виждайки ме така. Наясно съм за това, но пък съм жив. Имам това заболяване от 10 години, а сега е третият случай, в който то се обостря толкова лошо. Но ще отмине и окото ми пак ще стане нормално. Не само изглежда зле, а и те кара да се чувстваш изтощен. А и гледайки така в продължение на 24 часа наистина ти изсмуква силите. Само луд човек, като мен, би издържал и би продължил да работи в такива условия.“

„И все пак това е животът ми, а по принцип има и по-лоши неща. Знам, че някои вече решиха, че ми остава един месец живот, но мога да ви уверя, че съм добре. Когато един ден умра, искам да е на футболния терен – мястото, на което прекарах живота си“, добави наставникът.

Подобни статии

Бившата на Хамилтън свали горнището

Красавицата изложи на показ пищните си форми пред целия свят Сексапилната певица...

Още в катергорията

Бившата на Хамилтън свали горнището

Красавицата изложи на показ пищните си форми пред целия...

Боряна Калейн с още два златни медала в Румъния

Втората българка Татяна Воложанина се нареди пета на обръч...

Олимпийска шампионка разпали страстите в социалните мрежи

26-годишната красавица обича да пуска предизвикателни кадри за своите...