Джошуа: Кубрат е много силен и агресивен, но ще го победя

„Кубрат е много силен и агресивен. Ще се срещнем и ще бъде сблъсък на двама добри боксьори от тежка категория. Въпреки добрата му форма, смятам, че ще го победя”.

Това заявява в ексклузивно интервю за българска медиа Атъни Джошуа часове преди сблъсъка му с Кубрат Пулев. Интервюто е дадено на журналиста Огнян Георгиев и е публикувано в хартиеното издание на днешния брой на в. „България днес”.

„Единственият човек, който може да ме победи, не е Пулев, а самият аз. Затова питам Владимир Кличко как самият аз мога да се подобря”, казва още Джошуа, който признава, че поддържа отлични взаимоотношения с Владимир Кличко, един от най-ярките съперници на българина до този момент.

„Предимството на Пулев е, че няма какво да губи. Може само да спечели. Той се бие за българския народ. Има доста сила зад гърба си, което е добре. Много е уверен. Излиза наперен, което ми харесва. Знам, че в събота ще стане добър мач”, казва още Антъни Джошуа.

В интервюто си боксьорът признава, че има много приятели в България. „Скромни и добри хора. Знам, че подкрепяте Пулев. А аз подкрепям вас. След мача ще си стинсем ръцете с всички вас. И нека уважението към бокса в България да продължи”, завършва интервюто си Джошуа.

Кубрат Пулев по време на мача си с Владимир Кличко, в който бе бързо нокаутиран

Снимка: IMDb

Подобни статии

Реал взе ценен, но труден успех на стадиона в Бергамо

Отборът на Реал Мадрид с измъчена победа над отбора на Аталанта Отборът...

Още в катергорията

Реал взе ценен, но труден успех на стадиона в Бергамо

Отборът на Реал Мадрид с измъчена победа над отбора...

Байерн вилня във Вечния град и даде сериозна заявка за защита на трофея в ШЛ

Байерн вилня във Вечния град Байерн Мюнхен разгроми с 4:1...

Разкриха какво точно е състоянието на Тайгър Уудс след катастрофата

В изявлeниe публикувaнo в eднa oт coциaлнитe мрeжи ceмeйcтвoтo...