Джошуа не брои за жив Кобрата, мисли за битка с Тайсън Фюри

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

Това е голяма битка, но основният въпрос е как да вкараме Фюри на ринга?

Световният шампион на WBA, WBО, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа е готов да се бие за по-малко пари с шампиона на WBC Тайсън Фюри догодина, ако получи гаранции, че двубоят може да се проведе във Великобритания. Ей Джей вече се съгласи да му бъдат орязани парите за мача с Кубрат Пулев, като причината за това стана пандемията от COVID-19 и възможността едва 1000 зрители да присъстват на битката им на 12 декември.

“Ще взема по-малко, ако от това зависи да направим този мач. Сега и срещу Пулев се съгласих на доста по-малък хонорар, защото искам да се боксирам. Не искам да стоя у дома и само да тренирам. “Мачрум” също търпи загуби, но искаме да държим спорта жив. За мен това не е проблем. Парите никога не са били водещи. Орязах хонорара си сега, ще го отрежа пак, щом е за добро”, отсече Джошуа.

“Това е голяма битка, но основният въпрос е как да вкараме Фюри на ринга?, коментира Ей Джей, с което намекна, че преговорите от финансова гледна точка ще бъдат сложни и продължителни. – За мен феновете са най-важни. Ще е страхотно да ги съберем заедно, за да гледат британска класика.”

Източник:fakti.bg
Снимка: anthonyjoshua, Instagram

Най-четени

ОЩЕ В КАТЕГОРИЯТА

Последни новини