Мария Бакалова с бронз! Актрисата стана трета в класация на IMDb

Отличията за Мария Бакалова продължават да валят. Актрисата се нареди на престижното трето място в класацията на IMDb за изгряващи звезди

В топ 10 Мария попада, след като е била сред най-търсените актьори във филмовата платформа за изминалата година. Бургазлийката се нарежда след Емдън Галахър, който участва във фантастичния сериал „Академия Чадър“.

Първото място е отредено на Аня Чалотра, която блясва в главна роля в сериала „Вещицата”. Филмовата платформа IMDb всеки ден е посещавана от над 200 млн. души от цял свят, голяма част от които търсят информация за Мария Бакалова.

Мария стана и първата българка, която оглавява класация за най-търсените актьори н филмовата платформа, след като взриви киноманите с участието си в „Борат 2“.

Бакалова попадна и в престижната класация на „Варайъти“ „10 актьори, които да гледате”. В списъка са събрани десет актьори, които през годината са грабнали вниманието и според изданието си заслужава да бъдат гледани. В тази класация Бакалова грабна златото, пише „България Днес“.

Подобни статии

Времето днес 24.06.2021

Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд над източната половина от...

Още в катергорията

Времето днес 24.06.2021

Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд над източната...

Хороскоп за 24.06.2021

Овен Днес и на Вас , самите, няма да Ви...

F.O. е рапър за 2020 на 359 Hip Hop Awards

Съпругата на F.O. Преслава Пеева прие наградата, тъй като...