Медик от Гоце Делчев с благодарност към социалистите за помощта им в болницата в града

Г-н Боцев се превърна в любимец на санитарите от ковид отделенията, а и той ще продължи дейността си до края на месеца, казава д-р Ангел Тонгов от МБАЛ „Иван Скендеров“

Медик от Гоце Делчев с благодарност към социалистите проф. Михайлов и Богдан Боцев за помощта им в болницата там.

„Благодаря на депутатите Богдан Боцев и проф. Георги Михайлов, че доброволстваха в нашата болница МБАЛ „Иван Скендеров“. Проф. Михайлов подпомогна приемо-диагностичната дейност, като преглеждаше всеки съмнителен за Covid-19, а г-н Боцев се превърна в любимец на санитарите от ковид отделенията, а и той ще продължи дейността си до края на месеца!”.

Думите на благодарност и признание са на педиатъра д-р Ангел Тонгов към народните представители от левицата, избрали да доброволстват в болницата в Гоце Делчев. Той сподели вълнението си във Фейсбук, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Младият лекар – член на МО на социалистите в Пловдив и хирург по професия д-р Любомир Паунов, от своя страна, призова хората да не подхождат с конспиративно отношение към вируса, който коства много на медицинския персонал.

Под снимката му от ковид отделението, публикувана в социалните мрежи, той направи още един апел към всички да изкажат благодарност към лекарите, които спасяват животи всеки ден.

Подобни статии

Рая Каназирева от ДКК сезира Лаура Кьовеши заради решенията на Караганева

"Тази папка е в президентството, при премиера, в ДАНС и в...

Още в катергорията

Ваня Караганева проговори за уволнението си

Заседанието на Съвета на директорите на ДКК било нелегитимно Заседанието...