Слави Трифонов в Топ 3 на изборите?

Кольо Колев е на мнение, че Трифонов ще бъде търсената фигура извън действащия политически елит, около която голяма част от обществото ще се обедини

Социологът Кольо Колев е категоричен, че партията „Има такъв народ“ на шоумена Слави Трифонов със сигурност ще попадне в челната тройка на предстоящите парламентарни избори. Той направи прогназата си пред Канал 3.

„Партията на Слави Трифонов без съмнение ще е в челната тройка и дори има реален шанс, за да се бори за победата, защото обществото все още не се е отказало от идеята за промяна от статуквото“, каза Колев.

Той е на мнение, че Трифонов ще бъде търсената фигура извън действащия политически елит, около която голяма част от обществото ще се обедини.

„Атанас Атанасов направи нескопосан опит, за да се пришие към широкото управленско пространство. Той получи своя шамар, съвсем справедливо“, каза още социологът по адрес на опитите на лидера на ДСБ да подаде ръка към извънпарламентарните фаворити за влизане в следващото Народно събрание.

Кольо Колев не посмя да предположили, дали ВМРО и НФСБ ще се явят отново в коалиция на изборите, като това ще се реши едва след разговор на тази тема между лидерите на двете партии.

Подобни статии

На добър път към Победата, господин президент!

Преди пет години, на 4 август 2016 г., вестник ЗЕМЯ беше...

Още в катергорията

На добър път към Победата, господин президент!

Преди пет години, на 4 август 2016 г., вестник...

Времето – 26 септември 2021 г.

Днес времето ще бъде слънчево и почти тихо Минималните температури...