Съпругата на Шумахер се появи на светско събитие за първи път след ужасния инциден през 2013-а

Съпругата на Михаел Шумахер – Корина, стори нещо неочаквано – появи се на светско събитие за първи път след ужасния инцидент по време на ски на 29 декември 2013 г.

След това 51-годишната германка беше забелязвана на няколко състезания на сина си Мик и през 2019 г. даде първото си интервю от години, предава „Факти“.

През останалото време тя се стреми да бъде близо до съпруга си и да се грижи за него, докато той продължава да се възстановява в дома им в Швейцария. Именно затова мнозина приеха изявата ѝ на светско събитие като сигнал, че Михаел вероятно вече е в много по-добро състояние.

Winbet – удвои тръпката от играта! (18+)

Корина Шумахер се появи на специална церемония в Женева. Поводът за това беше специалната покана на семейния приятел Жан Тод за връчването на годишните награди на Международната федерация по автомобилни спортове (FIA). 74-годишният французин е президент на организацията. Той връчи на Корина специалната президентска награда на FIA, която е за нейния съпруг.

„Михаел толкова много обичаше да се състезава. Винаги е искал да помага на хора в нужда. Затова направи и фондацията „Продължавай да се бориш““, заяви съпругата на легендата на Формула 1 в краткото си изявление.

Подобни статии

Реал взе ценен, но труден успех на стадиона в Бергамо

Отборът на Реал Мадрид с измъчена победа над отбора на Аталанта Отборът...

Още в катергорията

Реал взе ценен, но труден успех на стадиона в Бергамо

Отборът на Реал Мадрид с измъчена победа над отбора...

Байерн вилня във Вечния град и даде сериозна заявка за защита на трофея в ШЛ

Байерн вилня във Вечния град Байерн Мюнхен разгроми с 4:1...

Разкриха какво точно е състоянието на Тайгър Уудс след катастрофата

В изявлeниe публикувaнo в eднa oт coциaлнитe мрeжи ceмeйcтвoтo...