Хороскоп – 5 декември 2020 г.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

Днес е подходящ ден за: медитация, концентрация, усамотение, анализ, подреждане, почистване, освобождаване от старото

Овен
Внимавайте днес какви ги говорите. Рискувате да се скарате с приятел заради дреболии. В крайна сметка има неща, които са по-важни, трябва ли да разваляте нещо красиво, заради глупости?

Телец
Имате доста задължения и за Вас този ден няма да е от най-спокойните. Важно е да организирате нещата добре, доколкото това е възможно и да намерите подходящи помощници. Не пренасяйте нервността си вкъщи, там трябва да релаксирате.

Близнаци
Недоразумения с човека, когото обичате ще развалят настроението Ви за целия ден. А всъщност май твърде много драматизирате нещата, те не са толкова трагични. Опитайте да погледнете по нов начин ситуацията.

Рак
Отговорностите и задълженията ще Ви дойдат в повече. Е, нещата ще се развият добре, затова няма нужда да се подтискате предварително. Бъдете оптимисти, усмихвайте се и ще разсеете напрежението.

Лъв
Толкова сте сериозни, че дори самите Вие ще се стреснете. Отпуснете се, светът не е толкова страшен. В крайна сметка се оказва такъв, какъвто си го направите, така че проблемът май е в самите Вас.

Дева
За жалост не винаги работата носи достатъчно пари, май вече е време да я смените. Но пак се появява сложният избор – много пари или интересна работа почти без пари. Дилемата си е наистина сложна, обаче Вие може да измислите друг вариант, кой знае.

Везни
Изглежда твърде много се надценявате и това може да Ви струва скъпо. Важно е да имате самочувствие, но още по-важно е да имате реална преценка, а в последно време именно тя Ви куца. Вземете мерки.

Скорпион
Ще Ви се иска да избягате от всичко и от всички, но знаете, че няма да го направите. Опитайте се да погледнете на нещата под друг ъгъл и още следобяд ще имате нова концепция за решаване на проблемите. А желаещи да Ви помогнат ще се намерят, просто вярвайте повече в себе си.

Стрелец
Нещата ще се развиват доста добре, дори по-добре отколкото очаквате. Можете да разчитате на хората от вашия екип. Подходящ ден за подготвяне на планове и проекти, за явяване на изпити.

Козирог
Ще се чувствате ограничени от обстоятелствата, ще Ви се струва, че всички Ви товарят с проблемите си. Не се потапяйте в самосъжаление, все пак сте нужни на много хора, не си позволявайте да се отчайвате, разбира се, че ще намерите най-доброто решение.

Водолей
Кроите големи планове и нищо чудно да ги осъществите. Днес ще успеете да задвижите нещо, за което отдавна си мечтаете. Само не се опитвайте да решите проблемите на всички, дайте им шанс сами да се справят.

Риби
Този ден е за изяви.Няма да минете без помощта на други хора, така че не се и опитвайте. Най-важното е да не се опитвате да оригиналничите, може да се окаже във Ваш ущърб.

Източник: astrohoroscope.info

Най-четени

ОЩЕ В КАТЕГОРИЯТА

Последни новини