Адв. Хаджигенов: Водим война! Въпрос на време е да бъдем ударени още по-лошо

“Ние водим война. Мръсна, гадна, кървава война. Беше въпрос на време да понесем и ние рани. След купищата помия, която се изписа върху всички ни, особено върху професора. Очаквам да ни пуснат порно снимки, да ни обвиняват в канибализъм. Водим война, въпрос на време е да бъдем ударени още по-лошо. Нали помниш, Гешев ни разследва за бунт“.

Това заяви адв. Николай Хаджигенов в предаването “ЕвроДикоФ“ по телевизия Евроком, обръщайки се към водещия Сашо Диков, който го попита за отсъствието на проф. Велислав Минеков от студиото.

Водещия попита един от гостите си, а именно адв. Хаджигенов, дали очакват и арести, а той му отговори по следния начин: “Аз това го казвам от много време, от началото на протестите. Разследванията продължават, има две преписки в Спецпрокуратурата. Как ще ни спрат иначе?“

“Не смятам за нужно да отговарям от името на проф. Минеков. Професорът неистово иска обединение!“, така юристът отговори на питане, свързано с това, че проф. Минеков като че ли е решил да напусне публичността. Нещо, за което говори и отсъствието му от студиото на “ЕвроДикоф“, където от страна на гостите бяха само адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян.

“Ние искаме тези неподходящи инструменти (б.р. политици) да ги съберем и да се опитаме да направим немислимото“, коментира той.

Ще кажеш, че ние тримата с Мая Манолова сме управлявали в последните 15 години“, така адвокатът коментира медийните нападки спрямо “Отровно трио“ и Мая Манолова след като влязоха в коалиция за предстоящите парламентарни избори.

“Отровното трио“ вероятно ще се коалират с три партии за изборите, но окончателно ще има яснота в края на януари или началото на февруари.

“Ако някой ден стигнем до парламента, исканите промени няма да бъдат възможни без гласовете на БСП. А може и те да не са достатъчни. На площада ме изкараха човек на Доган, на Корнелия“, сподели още той.

Подобни статии

Михаил Миков: От днес не съм член на БСП, нужна е нова лява партия

Бившият председател на БСП Михаил Миков обяви пред БНР, че напуска партията. Миков...

Още в катергорията

Михаил Миков: От днес не съм член на БСП, нужна е нова лява партия

Бившият председател на БСП Михаил Миков обяви пред БНР, че напуска...

Депутат на ИТН ще е новият шеф на Тотото

Това става ясно от внесените документи в Търговския регистър...

За фашизма в България и Македония

Защо се сърдим на македонците, че ни викат бугари-татари,...