Времето – 11 януари 2020 г.

За 11 януари 2021 г. – оранжев код за значителни валежи в областите Смолян, Кърджали, Хасково, Ямбол и Бургас.  Жълт код за валежи от дъжд и от сняг в останалата част от страната

През деня вятърът навсякъде ще се ориентира от север-североизток, ще е слаб и умерен и с него ще започне по-трайно застудяване. Минималните температури ще са от около минус 1° в северозападните райони до 5°-6° в крайните южни; максималните температури ще са от 0° до 5° в Северна България, в Южна – между 5° и 10°, в крайните югозападни райони и малко по-високи.

Winbet – на един клик разстояние! (18+)

В планините ще остане облачно, мъгливо с валежи. В Стара планина над около 1400-1600 метра ще вали сняг. До сутринта вятърът навсякъде ще е с южна компонента, силен, временно и бурен с него температурите в Южна България за кратко ще се повишат и там сняг ще вали при по-висока надморска височина. През деня вятърът ще започне да се ориентира от север-северозапад и ще отслабне, ще започне понижение на температурите. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 7°, на 2000 метра – около 1°.

По Черноморието ще е облачно и дъждовно. Ще духа предимно умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури на въздуха ще са 8°-11°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

Източник: meteo.bg

Подобни статии

Ето кои храни помагат срещу COVID-19

Според лекарите ежедневното меню трябва да бъде балансирано и разнообразно, богато...

Още в катергорията

Ето кои храни помагат срещу COVID-19

Според лекарите ежедневното меню трябва да бъде балансирано и...

Времето – 3 август 2021 г.

За 3 август 2021 г. - оранжев код за...

Хороскоп – 3 август 2021 г.

Овен През този ден няма да ви е трудно да...