Искрен Веселинов: Няма да допуснем промяна на изборните правила преди вота

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ПГ на „Обединени патриоти“ няма да допусне промяна на изборните правила преди вота. Това каза съпредседателят на „Обединени патриоти“ Искрен Веселинов в декларация за началото на последната 11-а сесия на 44-ото Народно събрание, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

Искрен Веселинов изтъкна, че „Обединени патриоти“ са против гласуването по пощата.

„Намираме се в края на едно управление, което беше белязано с перманентни кризи, но най-голямата, свързана с пандемията, продължава да бушува. Много скоро ние представителите на „Обединени патриоти“ ще дадем ясен отговор пред обществото защо участвахме във властта, какво постигнахме и защо не се изкушихме да я напуснем, когато беше политически изгодно. Ние ще посочим само очевидния отговор – спадащите всеки ден случаи на заразении нормализиращата работа на здравната система и сериозния пакет от мерки за подкрепа на бизнеса и потърпевшите от друга“, каза Веселинов.

Искрен Веселинов обяви приоритетите на „Обединени патриоти“ в тази сесия, а именно промени в Наказателния кодекс, криминилазиране на проповядване на радикален ислям, разширяване на пределите на неизбежната отбрана и преформализирането на понятието за малките кражби.

Най-четени

ОЩЕ В КАТЕГОРИЯТА

Последни новини