Лицемерие! Въпреки забраната, министър Деница Сачева се вихри на купон в кръчма до Пазарджик!

А иначе заведенията не работят

В събота, 23 януари т.г., вечерта, министърът на труда и социалната политика Деница Сачева, се е вихрила на як купон в заведението „Родопско ханче“, разкрива Afera.bg, позовавайки се на свои източници – очевидци на нарушението на противоепидемичните мерки.

Мястото, където е станало незаконното събиране, е СПА мотел „Родопско Ханче“ в с. Варвара, близо до Пазарджик.

Мотелът има 12 стаи, ресторант и механа. Там е празнувала рождения си ден съученичка на Деница Сачева – Силвана, а самата министърка е била специален гост, заедно с майка си и детето си.

Деница Сачева е пристигнала със служебния си автомобил, като на следващия ден – неделя, пак служебният автомобил е дошъл да я вземе.

Според източници на Afera.bg, Сачева предупредила да не се снима в кръчмата, докато е течал купона, където според очевидци, е наблегнала на ракията.

От заведението се е чувало до късно специфична музика, а прословутите „мерки“ е съмнително дали са били изобщо спазени така стриктно, както ги прокламира правителството, към което принадлежи министър Сачева.

Според информацията на Afera.bg, Деница Сачева е запазила 8 стаи за този предстоящия уикенд (30-31 януари т.г.) пак в същото „Родопско ханче“.

Иначе ресторанти и заведения да не работят, съгласно заповедта на здравния министър.