Сашо Диков към Слави: Без Нинова ГЕРБ не може да бъде свален от власт

„Щом не си на брега на Корнелия, тогава си на брега на Бойко“, категоричен бе журналистът към шоумена

“Кой те подведе така комплексарски да реагираш на Корнелия Нинова? Хората в интернет са прави, че щом смяташ, че си на другия бряг с Корнелия, си на брега на Бойко Борисов”, обърна към Слави Трифонов журналистът Сашо Диков по време на своето гостуване преди ден в шоуто на лидера на партия „Има такъв народ“ по телевизия 7/8.

Повод за директната реплика на Диков към шоумена стана постът на Трифонов във Фейсбук, където той заяви, че не желае да участва в разговорите за честни избори, инициирани от БСП, тъй като Корнелия Нинова била „на другия бряг“.

“След тая ти комплексарщина срещу Корнелия би трябвало да се замислиш как да обясниш на хората, че няма да си патерица на Бойко Борисов в парламента”, така Диков критикува Слави Трифонов след агресивния му коментар за лидер на Столетницата.

Диков бе категоричен по време на тв участието си, че България не може да се промени към добро без Корнелия Нинова. “Ако не се обединиш с нея колко депутати ще вкараш – 30,40,50 депутати и Валери Симеонов ще ти се подиграва от парламентарната трибуна”, предупреди гологлавия водещ Диков.

“Без БСП голямото зло ГЕРБ не може да бъде махнато от управлението“, посочи Сашо Диков.

Дългогодишният журналист припомни, че 67% от българите искат Бойко Борисов да бъде свален от власт. Той бе прям, заявявайки: “Без Корнелия Нинова това няма как да стане“.

“Нинова иска да се обедините за честни избори. Ако не се обединиш с Нинова ще подсмърчаш покрай парламентарната трибуна и ще ти се подиграват както умеят да ти се подиграват. Ще си в едно малцинство, което няма да може да направи нищо”, открито предупреди журналистът.