Флойд Мейуедър иска дете от стриптизьорка

Боксьорът се е сближил с едно от момичетата, които работят за него

Флойд Мейуедър отново вярва в любовта, след като излиза със стриптизьорка от Лас Вегас и иска дете от нея, информира „The Sun“.

Боксьорът се е сближил с едно от момичетата, които работят за него. Става въпрос за Анна Монро, стриптизьорка с британско-американска националност, с която се среща от няколко месеца.

На Нова година Мейуедър официално обяви връзката си с нея, след като я представи на семейството и приятелите си.

Приятел на семейството на Мейуедър разкрива пред „The Sun“ как са започнали отношенията между боксьора и стриптизьорката: „Анна е родена в САЩ, но родителите ѝ се преместват в Англия по служебни причини, когато тя е много малка.

След това тя се завръща в САЩ, когато е на 22 години. Анна присъства на интервю в клуба на Флойд и беше отхвърлена, но когато напускаше помещението, двамата се разминаха. На следващия ден той ѝ се обади, за да ѝ каже, че трябва да се върне. Мейуедър я чакаше за вечеря на свещи.“

Така започва връзката между двамата. Мейуедър и Анна често споделят снимки заедно, докато пътуват по света. Флойд я взима навсякъде със себе си – Париж, Абу Даби, Исландия, Гърция, Амстердам и т.н.

Анна Монро вече е представила официално Флойд Мейуедър на своето семейство.

Световният шампион в пет различни категории (супер перо, лека, супер лека, полусредна и супер полусредна категория), не просто иска да има връзка с Монро, а той се стреми да има нещо повече. Флойд Мейуедър иска да направи още една крачка напред и да стане отново баща: „Сега Флойд иска още едно дете. Той просто иска Анна да бъде майката. Те вече са говорили за бебе.“

Най-богатият спортист в света иска дете от стриптизьорка

Според информатора на „The Sun“, семейството на Анна Монро одобрява връзката ѝ с Флойд Мейуедър, но все още се притесняват заради историята, която той носи със себе си. Бившата му съпруга Джози Харис го обвини, че я е ударил.

Източник: fakti.bg