Ето кои са най-скъпоплатените жени в Инстаграм

В топ 3 са Кайли Дженър, Ким Кардашиян Уест и Ариана Гранде

Кайли Дженър – 202+ милиона последователи
Цена за пост: 986 000 долара

Освен от своята бюти империя някога грозното пате в семейство Кардашиян прави милиони долари и от своя Инстаграм акаунт. Провокативната хубавица със състояние около 900 милиона долара според „Форбс“ получава малко под милион долара за пост в социалната мрежа, дишайки във врата на Скалата, който е абсолютният рекордьор в мрежата с 1 015 000 долара за пост.

Ким Кардашиян Уест – 192+ милиона последователи
Цена за пост: 858 000 долара

Жената, която до голяма степен стана нарицателно за времената, в които живеем, си живее живота, и то много добре. За нас качването на постове е удоволствие, за Ким е работа, която й носи почти 900 000 хиляди долара, натискайки бутона „Post“.

Ариана Гранде – 208+ милиона последователи
Цена за пост: 853 000  долара

Миньончето, което често е сравнявано с Марая Кери заради завидния си талант, е сред любимите звезди на подрастващите, а ако нещо е сигурно, то е, че техните желания движат голяма част от инфлуенс икономиката. В случая на Гранде публикуването на рекламен пост струва „скромните“ 853 000 долара.

Селена Гомес – 195+ милиона последователи
Цена за пост: 848 000 долара

На 5-о място за 2020-а попада още една „Дисни“ звезда, която освен талантлива и любопитна за папараците е изключително земна и някак нормална въпреки блясъка в живота си. Може би точно това е причината Селена да е сред най-обичаните в Инстаграм и най-високоплатените, разбира се.

Бионсе Ноулс – 156+ милиона последователи
Цена за пост: 770 000 долара

Дотук най-малко личният Инстаграм акаунт е този на Бионсе. Звездата не следва абсолютно никого и, честно казано, се съмняваме да качва дори малък процент от посто-вете си в социалната мрежа. Това обаче не пречи на Queen B, както я наричат феновете, да печели по 770 000 долара на пост.

Тейлър Суифт – 140+ милиона последователи
Цена за пост: 722 000 долара

С 10 награди „Грами“ и противоречиво поведение Тейлър Суифт ту е най-сладката американска изпълнителка, ту е във вихъра на междузвезден скандал, в който е лошият герой. Добра или не, нейното място в топ 10 е напълно заслужено, защото от един пост Тейлър печели цели 722 000 долара.

Дженифър Лопес – 134+ милиона последователи
Цена за пост: 663 000 долара

За никого не би трябвало да е изненада да види латино дивата сред най-скъпо платените в Интернет. Ако има човек, на когото луксът му отива изключително много, това безспорно е Дженифър Лопес, която подсигурява бляскавия си живот и със солидни суми за пост в социалната мрежа.

Ники Минаж – 124+ милиона последователи
Цена за пост: 625 000 долара

Хип-хоп изпълнителката заема осмото място в класацията, оставяйки след себе си звезди като Кендал Дженър, Cardi B, Били Айлиш и Джиджи Хадид. 100 милиона долара, толкова е състоянието на Минаж през 2020-а, само можем да предположим колко от тях са дошли от постовете й в Инстаграм.

Кендал Дженър – 143+ милиона последователи
Цена за пост: 608 000 долара

Колкото и да ни се иска в топ 10 да са само две от представителките на клана Кардашиян, те стават все повече. Предпоследна по заплащане на звездни постове е топмоделът Кендал Дженър, която наследява дългите си крака от баща си, някога Брус, а днес Кейтлин Дженър.

Клои Кардашиян – 123+ милиона последователи
Цена за пост: 608 000 долара

С идентична сума за платена публикация като тази на Кендал може да се похвали и Клои Кардашиян. Някои я намират за най-забавната сестра, а други не могат да й простят прекаляването с фотошоп. Каквото и да казват хората обаче, Клои все пак попада в списъка с най-скъпоплатени в социалната мрежа звезди, пише „Ева“.