Калоян Паргов: За първи път нашите опоненти имат интерес от ниска избирателна активност

БСП има всички шансове да спечели изборите. Ние сме стара партия и можем да разкажем много на ГЕРБ. Най-големият враг на човек е самият човек. Изборите ще са трудно прогнозируеми

„Аз съм на 43 г., мисля, че съм млад. Изваждането на нови лица е въпрос на политика. Това, кога човек е млад и ще бъде изкаран от политиката е много тънък момент. ГЕРБ е статуквото, а БСП – алтернативата“. Това констатира Калоян Паргов от БСП пред BGonAir.

„За първи път нашите опоненти имат интерес от ниска избирателна активност. В последните 10 години изборите се превърнаха не в политика, а в технология“, каза още Паргов. Той припомни кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.

„БСП 30 години стои стабилно в лявото пространство. Ние имаме нужда от обединение, но не сме застрашени от бивши членове“, допълни общинският съветник.

„БСП има всички шансове да спечели изборите. Ние сме стара партия и можем да разкажем много на ГЕРБ. Най-големият враг на човек е самият човек. Изборите ще са трудно прогнозируеми. Нека тези, които правят изборите, да знаят, че знаем всичко за вота“, коментира Калоян Паргов.

Подобни статии

Още в катергорията