Корнелия Нинова връчва партийни книжки на нови членове на БСП в столицата

„Все повече българи разбират, че промяната е възможна и че неин носител е БСП“

Лидерът на БСП Корнелия Нинова ще връчи тази вечер електронни членски карти на новоприети социалисти от София.

Събитието е част от Националната кампания за прием на нови членове, обявена през януари от Нинова, когато тя призова всеки, който споделя ценностите и политиката на БСП да се присъедини към партията.

Кампанията стартира след като от цялата страна в централата на „Позитано“ 20 постъпиха стотици заявления за членство. Освен новите членове, в БСП се завръщат и бивши партийци, напуснали партията през годините заради несъгласие с политиките на бивши ръководства на Столетницата.

След подадената от Нинова ръка за „Добре дошъл“ на всеки, който има желание да е полезен с ума и труда си за промяната в България, в БСП възстановиха членството си социалисти от Пловдив, Варна и Кюстендил.

“Поздравявам ви за избора да станете членове на БСП. В последните месеци всяка седмица в някоя от организациите в страната има нов прием. Радвам се, че все повече хора разбират, че тази промяна е възможна и че неин носител е БСП”, обърна се председателят на БСП Корнелия Нинова към новите членове на партията и тези, които подновиха членството си.

Сред станалите напоследък членове на партията са множество млади образовани хора, а сред завърналите се са знакови имена с дълъг партиен стаж, доказани професионалисти и общественици, подкрепящи реформите и политиките, провеждани от Корнелия Нинова в БСП.

В цялата страна продължава подаването на заявления от желаещи членство в редиците на социалистите.

Източник: bsp.bg