Бивш антимафиот поема КПКОНПИ в Пловдив

Запрян Стоянов ще ръководи временно Комисията на Цацаров

За четвърта поредна година пловдивската Териториална дирекция на КПКОНПИ остава без титулярен директор и ще бъде водена от началник. Това е бившият шеф на антимафиотите в Пловдив Запрян Стоянов, който на 15 март т.г. спечели конкурс за началник отдел в дирекцията. Тъй като към момента във ведомството няма по-висшестоящ кадър, бившият бопаджия ще ръководи цялата структура под тепетата до успешното намиране на подходящ титуляр.

Това стана ясно след като обявеният на 26 януари 2021 г. от Сотир Цацаров конкурс за шеф на звеното под тепетата е завършил миналия петък без победител, съобщава „Марица“. На него са се явили четирима кандидати, като само трима от тях са били допуснати до втория етап – защита на концепция за управление на дирекцията.

Единият от преминалите първото сито е Виктор Атанасов, който и в момента работи там, но като инспектор. На второ място е бил класиран бившият шеф на правния отдел в Община Пловдив по времето на кмета Иван Тотев – Илиан Иванов, който пък сега е шеф на 16. РИК-Пловдив за изборите. Трета е класирана Красимира Александрова.

Четвъртият участник в конкурса – Йордан Златков, е отпаднал от втората част на надпреварата за поста, тъй като не е представил изискваната концепция на тема „Стратегическо управление на Териториална дирекция Пловдив“.

 

 

Подобни статии

Йотова: Честит празник на всички, които изгарят невежеството

Вицепрезидентът припомня думите на Паисий Хилендарски, че българите по-рано от всички...

Още в катергорията

Йотова: Честит празник на всички, които изгарят невежеството

Вицепрезидентът припомня думите на Паисий Хилендарски, че българите по-рано...

Промени в движението в София в празничния ден

Няма да има платено паркиране в „синя“ и „зелена“...