Джамбазки стана адвокат на Гешев, а Велизар Енчев размаза “евровойводата” в ефир!

Ангел Джамбазки от ВМРО се държа невъзпитано и предизвикателно в предаването ”Лице в лице” , в което бе заедно с Велизар Енчев. Той прекъсваше непрекъснато и водещата, и Енчев. Джамбазки изказа своята версия за групата за шпионаж за Русия, но стана адвокат на своя шеф Каракачанов, когато Енчев каза, че той носи отговорността за този скандал като министър на отбраната.

„Това, че ни шпионират, не е изненада за нас. Важното е, че тези хора са установени, заловени и ще получат своите присъди. Задачите им са били да шпионират модернизацията на армията ни. Тази група негодници винаги са се опитвали да държат България зависима от друга държава“, каза  Джамбазки, предава Frognews.bg.

Днес Гешев се държеше като завеждащ „Русофобия“ в България. Как да вярвам на прокуратура, която е силно политизирана по думите на двама американски сенатори. Главният прокурор се  държа като политическо лице, като дава оценка на руската страна, каза Енчев, апострофиран от „войводата“. Флагманът на българското русофобие е Красимир Каракачанов, категоричен бе Енчев.

Джамбазки защити главния прокурор, който свъшил добра работа.

Главният прокурор ти прости мятането на бомбичките, прости ти промилите, не се стърпя и припомни  Енчев.

Двамата бяха на двата полюса и по темата за РС Македония. По думите на Джамбазки, ВМРО са били единствените, които са успели да защитят националния интерес на България в Македония. Велизар Енчев отговори, че точно ВМРО носи отговорност за лошите отношения между РС Македония и България днес.

Коренно противоположни бяха и мненията им за Истанбулската конвенция и гей браковете.