Кметът на Видин обяви подкрепа за Росица Кирова и призова да се гласува с номер 28

Конкретни ангажименти към Видин и региона обяви водачът от листа 28 на ГЕРБ-СДС Росица Кирова, която близо час днес разговаря с видинския кмет д-р Цветан Ценков.

Срещата, която се излъчваше на живо във „Facebook” на страницата на общината и Телевизия „Видин”, се проведе в неговия кабинет, след като градоначалникът отправи покана към водачите на кандидат-депутатските листи от Видински район, за да обсъдят приоритетите, по които ще работят, ако получат доверието на видинските граждани.

Росица Кирова пое няколко ангажимента към местната власт, ако получи подкрепа от избирателите и бъде сформирано едно стабилно правителство. „Максимално ще съдействам да се получи финансиране за обновление на градския парк на Видин, който е един от най-красивите крайдунавски паркове”, каза Кирова. Тя се ангажира още да направи всичко по силите си, за да се осигурят средства за втория по големина храм в България – видинският„Св. Димитър”, който се нуждае за спешен ремонт, както и да лобира пред бъдещото правителство за финансова подкрепа за извършване на сондаж на минералните извори край с. Сланотрън и др.

Водачът на видинската листа с номер 28 обясни, че акцент в новия мандат на ГЕРБ ще е намаляване на дисбалансите между Северна и Южна България. Затова приоритетно ще се работи за реализиране на проекти в Северна България с цел намаляване разликите в развитието на различните региони в страната. За първи път в историята на членството си в ЕС България ще получи допълнителни целеви средства в размер на 200 млн. евро, предназначени за най-слабо развитите региони, за засилването на конкурентоспособността, растежа и създаването на работни места.

Няма налично описание.

„Трябва да се борим област Видин , да получи повече средства, защото има най-голяма необходимост и затова трябва да имаме готови проектни предложения”, поясни Росица Кирова и допълни:”Нека да спрем да си губим времето. Вярвам, че Видин и регионът имат една обща цел и тя трябва да бъде постигната с усилията на всички – и на онези, които са в Народното събрание, и на тези, които живеят тук”.

Росица Кирова защити тезата си, че народният представител трябва да има добра комуникация с местната власт и да работи по адекватен начин за своя град и регион.

„Излезте и гласувайте на 4 април, гласувайте с номер 28 в интегралната бюлетина, за да можем да лобираме, да работим за Видин и региона. Покажете, че искате да ви управляват личности, които поемат конкретни ангажименти и могат да носят отговорност”, призова Росица Кирова и подчерта, че всеки един глас е от изключително значение. Тя прикани гласоподавателите преди да дадат своя вот да се запознаят с програмите на всички, които искат доверието на избирателите: „И вижте кой е заложил нещо за развитие на Северозапада, освен общите приказки. Единствено в програмата на ПП ГЕРБ има две основни и ясни цели за нашия край – довършване строителството на магистралния път Видин-Ботевград и процедурите за тунел под Петрохан”.

В края на разговора Росица Кирова получи пълната подкрепа от кмета: „Моят личен избор сте Вие”, заяви д-р Цветан Ценков и призова да се гласува за листа с номер 28. Той поясни, че дава своята подкрепа за номер 28 в интегралната бюлетина, не само защото Росица Кирова е негов дългогодишен приятел и съмишленик, но и защото тя е човек, който има достатъчно харизма и хъс да се бори за родния си град и край.

Подобни статии

Овладян е големият пожар в Елховско

Овладян е вече големият пожар в землищата на селата Раздел, Малко...

Още в катергорията

Овладян е големият пожар в Елховско

Овладян е вече големият пожар в землищата на селата...

От Коледа обмислят парното да поскъпне шоково

Възможно е да плащаме по-скъпо парно и топла вода...

„Роснефт“ предупреди, че има опасност от повишаване на цените на горивата в Германия

Руската петролна компания "Роснефт" предупреди, че производството на рафинерията...