Кралица Елизабет Втора получава стотици окуражаващи писма след интервюто на Меган и Хари

Картичките, подаръците и писмата носят голяма утеха на монарха, след като херцозите на Съсекс обвиниха британското кралско семейство в расизъм

Британската кралица Елизабет Втора е отрупана със стотици писма в израз на подкрепа след интервюто на внука ѝ принц Хари и съпругата му Меган пред Опра Уинфри, съобщи електронното издание на „Сънди таймс“, цитирано от Дарикнюз и БТА.

Всеки ден огромни чували с писма се доставят в замъка Уиндзор, където кралицата и принц Филип се изолираха още миналата пролет заради пандемията.

Winbet – истинската тръпка от победата! (18+)

Картичките, подаръците и писмата носят голяма утеха на монарха, след като херцозите на Съсекс обвиниха британското кралско семейство в расизъм.

Източник казва пред британското издание, че кралицата е удовлетворена, че получава послания за подкрепа в тези трудни времена за семейството.

Придворната дама на кралицата, 83-годишната Мари Морисън, отговаря на всяко писмо със съдействието на други служители в двореца.

Някои отговори са доста лични, в тях се изразява благодарност за „лоялната подкрепа“ и се посочва, че кралицата високо цени благопожеланията и отношението към кралското семейство.