Росица Кирова: Поне веднъж Видинският регион трябва да направи правилен избор

„Да си смел, да бъдеш постоянен и упорит – това са качества, които се изграждат цял живот. Ако довчера си мълчал, то и утре ще продължиш да си мълчиш”, каза Кирова

„На видинчани им давам възможност. Лично аз като човек, предлагайки им това, което мога – и като експертиза, и като знания, и като характер, и като упоритост, и като недостатъци. Понякога и недостатъците помагат, стига да бъдат използвани правилно”. Такова изборно послание отправи водачът на листа 28 ГЕРБ-СДС във Видин Росица Кирова от студиото на „Добро утро” по „Media Severozapad”.

„Да си смел, да бъдеш постоянен и упорит – това са качества, които се изграждат цял живот. Ако довчера си мълчал, то и утре ще продължиш да си мълчиш”, каза Кирова. Тя изрази надежда, че нейните съграждани, хората от Видински регион, ще гласуват разумно, ще излъчат правилните послания към НС и впоследствие ще упражнят контрол по изпълнението им.

„Искрено се надявам видинчани да използват възможността и да ми се доверят. Да изпратим двама представители от листа 28 в Народното събрание, за да покажем, че Видин иска своето място, има право на своето развитие и че видинчани са наясно с това, че през следващите 4 години има много неща, които можем да направим и много неща, които трябва да поискаме”, коментира Росица Кирова. По думите й затова в Парламента трябва да влязат онези, които ще имат характер, смелост и възможности да управляват. В противен случай Видинско отново ще си има просто четирима представители. Някакви.
„Затова моето основно послание е на 4 април да се гласува. Излезте и гласувайте, излезте и изберете онзи, на когото вярвате и смятате, че най-много ще допринесе за развитието на Видин и региона, за живота на всички тук. Ако останем у дома, то нямаме право след това на възражения, нямаме право на недоволство. Онези, които излязат и дадат вота си за някоя друга партия и формация ще направят нещо достойно, защото ще гласуват. И едновременно с това им пожелавам да бъдат готови да живеят с избора си през следващите 4 години. Затова трябва да направим правилния избор. Поне веднъж Видинският регион трябва да направи правилния избор”, допълни водачът на ГЕРБ-СДС във Видин.

Подобни статии

Иван Костов: Русия води хибридна война срещу България още от 2013 г.

Откакто Русия обяви България за неприятелска страна, виждаме една хибридна война...

Още в катергорията

Иван Костов: Русия води хибридна война срещу България още от 2013 г.

Откакто Русия обяви България за неприятелска страна, виждаме една...

Телевизиите и народът

Кеворк Кеворкян: Днешните властници нямат нужда да опознават не...