Росица Кирова: Целта ни е минимум двама депутати от Видин, а ни обединява връзката с родния край

„С номер 28 за минимум двама депутати от листата на ГЕРБ-СДС от Видински регион. Това е нашата цел. Заставаме пред вас обединени, хора които могат да носят отговорност”, заяви водачът на листата от кандидати за народни представители Росица Кирова

Заедно с втория в листата Александър Матеев и областния ръководител на СДС Генади Велков, в празничния осмомартенски ден Кирова проведе срещи в селищата от община Чупрене и град Белоградчик.

В разговорите Росица Кирова представи основните цели, които си е поставила тя и колегата й кандидати – завършване изграждането на магистралата до Видин; ускоряване на процедурите за строителство на тунел под Петрохан и привличане на инвеститори към Северозападна България.

Росица Кирова подчерта, че ръководствата на ГЕРБ и СДС са направили огромен жест за видинската листа, която преобладаващо е от граждани, които не са партийно обвързани: „На 4 април трябва да изберем онези, които няма да ни излъжат. Вие трябва да дадете своя вот за тези, на които имате доверие. Всичко останало зависи от нас. Ако се подготвят качествени проекти аз, ако ми гласувате доверие, мога да лобирам за тях. Ако имате качествени инициативи ние, от ГЕРБ-СДС, ще ви помагаме и няма да пестим сили, защото сам човек нищо не може да направи. Обединени сме от силната си връзка с родния край”.


Кандидатите за народни представители заявиха, че ако влязат в Парламента ще направят всичко възможно област Видин да получи най-много от средствата, които ще дойдат за изравняване нивото на развитие на регионите. „Без помощта на правителството, без силно лоби няма да успеем да привлечем инвестиции и постигнем развитие като град и регион. Затова ние ви предлагаме човека, който може да се бори за нашия край – Росица Кирова”, каза Генади Велков.

„Не разпилявайте вота”, допълни Александър Матеев и призова хората да гласуват разумно, да подкрепят листата на ГЕРБ-СДС, която е от можещи, знаещи и доказали се личности.