Фирма, близка до здравния министър, огради поляната с кривото дърво в Морската градина на Варна! (ДОКУМЕНТИ)

ГЕРБ Портних предизборно дава част от Морската градина на фирма, близка до водача на ГЕРБ листата във Варна!

Днес сайтът afera.bg публикува:

КАКЪВ УРОД СИ ТИ, БЕ, ГЕРБ ПОРТНИХ?!!! ОГРАДИХА С ОГРАДА КРИВОТО ДЪРВО В МОРСКАТА ГРАДИНА! ЩЕ СЕ ВЛИЗА С ПЛАЩАНЕ НА ПОЛЯНАТА!

ВЕДНАГА СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯТА В САЙТА afera.bg ЗАГРАЖДЕНИЯТА СА МАХНАТИ И платени мероприятия няма да се провеждат. БОЙКО БОРИСОВ СЕ Е ВБЕСИЛ И Е НАРЕДИЛ ПОРТНИХ МОМЕНТАЛНО ДА СЕ МАХНАТ ОГРАДИТЕ.

ОБАЧЕ! САЙТЪТ afera.bg РАЗКРИ КОЯ Е ФИРМАТА НА КОЯТО ГЕРБ ПОРТНИХ Е НАПРАВИЛ ПОДАРЪКА – ТОВА Е ФИРМА, БЛИЗКА ДО ВОДАЧА НА ЛИСТИТЕ НА ГЕРБ ВЪВ ВАРНА КОСТАДИН АНГЕЛОВ!

Сайтът afera.bg разкри коя е фирмата, на която Община – Варна е дала да огради поляна в Морската градина с емблематичното криво дърво!

Заради фирма близка до министъра на здравеопазването  Костадин Ангелов, който е и кандидат за депутат на ГЕРБ във Варна за изборите на 4 април, са заградили кривото дърво уж за три месеца!

Фирмата се казва „Пука енд пука ейнджънси“ ООД.

Интересна подробност е, че фирмата е с капитал 10 лв.

Двама са съдружниците, като съдружничката на фирмата, която е близка на министър Костадин Ангелов, приятелка е на жена му, е с капитал 2 лв.

Писмото, което община Варна изпраща на фирмата, с което съгласува (дава съгласие) за заграждане на терена, е изпратено до управителя на фирмата, като е посочен и имейл.

Обаче посоченият имейл под адреса не е на фирмата, а на деловодство на министерството на здравеопазването!!! Т.е. уж пишем на частната фирма, а изпращаме писмото до … здравния министър!

Коя е Цветелина Грозданова-Давидова? 

Тя е управител на Агенция за събития, концерти, фестивали и др., която е близка на Костадин Ангелов – ПРИЯТЕЛКА НА ЖЕНАТА НА КОСТАДИН АНГЕЛОВ! и имат две общи фирми с Дан-Николае Фироиу.

Всеки сам да си отговори, защо на тази фирма се дава този терен с кривото дърво и защо точно предизборно!

Това е пълно безобразие!

Това е приятелката на жената на Костадин Ангелов – Цветелина Грозданова-Давидова.

А това е Дан-Николае Фироиу.

Afera.bg