Борисов потвърди: Фандъкова и Николов не се справят

Премиерът Бойко Борисов потвърди косвено, че се разделя със заместниците си в ГЕРБ Йорданка Фандъкова и Димитър Николов заради лошите изборни резултати в София и Бургас, където съответно Демократична България и Има такъв народ на Слави Трифонов изпреварват в много общини неговата партия.

„Дадени са толкова милиони за процъфтяването на София и Бургас, толкова много неща се направиха – метрото, Южната дъга, милиони за детски градини… В Бургас се строи непрекъснато… Явно това не е представено както трябва. В Бургас ГЕРБ бие с жалък процент хората на Трифонов, за София да не говорим. Работата им като кметове е много добра, явно партийната работа куца“, коментира Борисов пред „КлубЗ“.

Winbet – удвои тръпката от играта! (18+)

А пред шефа на ЕНП Антонио Лопез отново нахока Демократична България за това, че щяла да вкара през задния вход социалисти във властта у нас.

„Благодаря му и на ЕНП за подкрепата преди и след изборите. По време на телефонния ни разговор генералният секретар на ЕНП бе категоричен, че благодарение на добрия екип, усилената работа, постигнатите успехи и модерната политическа програма ГЕРБ се е утвърдила като партията с най-високо доверие сред българските граждани и така е отговорила на нападките на критиците. Уверих Антонио Лопес, че ще положим максимални усилия, за да излъчим работещо правителство. За съжаление обаче, наша сестринска партия е на път да вкара във властта социалистите и популистите, оформяйки безпринципно обединение“, кахъри се премиерът.

Подобни статии

Красимир Вълчев: Нямаме изгубено време, дори имаме повече учебни дни

Той разясни, че за изпитите след 7-и клас тези ученици, които...

Още в катергорията

ГЕРБ бламира Заседанието на Комисията по ревизията

В кулоарите на Народното събрание се стигна и до...

Преизбраха Бетина Жотева за председател на СЕМ

Мандатът на Жотева начело на Съвета ще е втори...