Времето – 6 април 2021 г.

Днес преди обяд ще преобладава слънчево време, но от юг облачността ще продължи да се увеличава и на места, главно в югоизточната половина на страната и планините ще превали дъжд, на отделни места ще има и по-съществени количества

Ще духа слаб вятър от юг-югозапад, в източните райони – до умерен, след обяд в Северозападна България ще се ориентира от северозапад. Максималните температури ще са между 12° и 17°.

Над планините облачността от юг ще се увеличава и след обяд на много места ще има валежи от дъжд, в Родопите, Странджа и Сакар ще има и по-съществени количества, над около 2000 метра валежите ще са от сняг. Ще духа умерен до силен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 9°, на 2000 метра – около 3°.

Над Черноморието облачността от юг ще се увеличава и ще започнат валежи от дъжд, които след обяд ще са на много места; ще има и по-съществени количества. Ще духа до умерен вятър с южна компонента. Температурите на въздуха ще бъдат между 10° и 13°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Източник: meteo.bg

Подобни статии

Кои са най-грижовните зодии

Раждането под определен зодиакален знак до голяма степен предопределя някои черти...

Още в катергорията

Кои са най-грижовните зодии

Раждането под определен зодиакален знак до голяма степен предопределя...

Затвориха незарастващи рани от диабет със собствени стволови клетки

Терапията дава голяма надежда, че може да предотврати загуба...