„Годзила срещу Конг“ на голям екран в България на 7 май

Митичните съперници се срещат в зрелищна битка, а съдбата на целия свят ще бъде заложена на карта. Конг и неговите закрилници поемат на опасно пътешествие, за да открият истинския му дом

„Годзила срещу Конг“ идва на голям екран в България на 7 май, съобщиха от „Александра филмс“.

Режисьор на фантастичния екшън е Адам Уингард, оператор е Бен Сересин. В ролите са Александър Скарсгард („Легендата за Тарзан“, „Големи малки лъжи“), Мили Боби Браун (Stranger Things), Ребека Хол („Кристин“), Брайън Тайрий Хенри („Вдовици“, „Жокера“), Шун Огури, Ейза Гонзалес („Зад волана“, „Хобс и Шоу“), Джулиан Денисън („Дедпул 2“), Кайл Чандлър („Годзила: Кралят на чудовищата“) и Демиан Бишир („Монахинята“, „Омразната осморка“).

Митичните съперници се срещат в зрелищна битка, а съдбата на целия свят ще бъде заложена на карта. Конг и неговите закрилници поемат на опасно пътешествие, за да открият истинския му дом, предава БТА. С тях е и Джиа, осиротяло момиче, с което Конг създава уникална и силна връзка. Неочаквано, те се озовават на пътя на яростта на Годзила, който сее разруха по цялото земно кълбо. Епичният сблъсък между двата титана, предизвикан от потайни сили, е само началото на мистерия, чийто отговор се намира дълбоко в ядрото на Земята.

Подобни статии

Михаил Белчев получи „ИКАР“ за цялостен принос в музиката

Съюзът на артистите в България раздаде годишните си награди "Икар" на...

Още в катергорията

Михаил Белчев получи „ИКАР“ за цялостен принос в музиката

Съюзът на артистите в България раздаде годишните си награди...

Томина Неделя e! Денят е „Великден на мъртвите“

Забранено е подхващането на всякаква работа. Жените боядисват яйца...