Димитър Ганев: Едва ли Трифонов е очаквал да играе толкова централна роля

“Мит е, че партия „Има такъв народ“ не е провеждала предизборна кампания”, заяви политологът

Според политолога от „Тренд“ Димитър Ганев едва ли Трифонов е очаквал да играе толкова централна роля, каквато има в момента. Сега от него зависи дали да има и какъв да бъде следващия кабинет. Ганев прогнозира пред dir.bg, че около Великден Слави Трифонов вече ще има връчен от президента мандат за съставяне на правителство.

Димитър Ганев определи като мит твърденията, че партия „Има такъв народ“ не е провеждала предизборна кампания. Според него тя дори е била много активна – в собствената им телевизия и още по-активна в социалните мрежи. Ако се вгледаме внимателно ще видим, че някои от постовете и видеата на Слави Трифонов във Фейсбук имат над 1 млн. гледания, припомня политологът от „Тренд“.

Ганев е на мнение, че ако Слави Трифонов беше влязъл с предизборна кампания по традиционните медии, където бяха всички негови опоненти, и трябваше да изпраща експерти и политически лица за участие в тях, при сблъсъка им с другите щяхме да видим, че това са хора, като всички останали, а самата партия няма да промени нищо съществено.

Подобни статии

Кольо Колев: ГЕРБ ще спечели следващите избори, но с по-нисък резултат

"Парламентът обедини различни крила на политическите виждания. Корнелия Нинова се опита...

Още в катергорията

Кольо Колев: ГЕРБ ще спечели следващите избори, но с по-нисък резултат

"Парламентът обедини различни крила на политическите виждания. Корнелия Нинова...

Любомир Аламанов: За уволненията и калинките на ГЕРБ

За уволненията, калинките и още нещо ГЕРБ: 1. за 12...