Защо ВМРО се прегръща с ДПС в Брюксел, а тук се прави, че е опонент?

Волен Сидеров: ГЕРБ, ДПС, ДСБ и ВМРО са агенти на Сорос в Европейския парламент

Защо ВМРО се прегръща с ДПС в Брюксел, а тук се прави, че е опонент?

След евроизборите, никой у нас не проследява какво правят българските евродепутати. Да, вземат по 10-12 хиляди евро на месец, това вече го знаем, но какво дават срещу тия огромни за българския стандарт пари – няма информация. А няма, защото монополните медии у нас не осведомяват населението за евробезчинствата на нашите политбогаташи в Брюксел.

На 29 май, например, на Велики Четвъртък, в Европарламента е била приета изключително некоректна резолюция срещу Русия, при което „за” нея са гласували Ковачев, Йорданов, Майдел, Новаков, Радев  от ГЕРБ, Алиева, Кючюк и Михайлова от ДПС, Кънев от ДСБ и Джамбазки и Слабаков от ВМРО. Депутатите от БСП изобщо не са гласували. Пълният текст на резолюцията ще ви представим по-долу. Важното е, че в нея под измислен предлог за „човешки права” се иска спиране на „Северен поток“, който е изгоден за Германия, Италия и други европейски страни…

Преди дни ТВ „Алфа“ прогнозира, че от Вашингтон ще има силен натиск за спиране на „Северен поток“ в следващите два месеца, защото това е финалният срок за довършването му. Всички изгонвания на дипломати, скалъпени сюжети за руски диверсанти и шпиони, които взривяват складове с муниции и тровят добри хора са част от тази спецоперация.

Жалкото е, когато в нея се вкарват над 500 евродепутати, сред които и българските пионки от ГЕРБ, ДПС, ВМРО и ДСБ. Преди време излезе информация, че Сорос държи по различни начини над две трети от Европейския парламент. Това е на практика негова агентура, която гласува както й се нареди. В случая нареждането е да влезе в пропагандната операция на щатските и английските спецслужби срещу Русия, за да се спре икономическото сътрудничество на Руската Федерация с Европа. Макар, че Западна Европа отчаяно се нуждае от руски газ и без него икономиката и се срива. САЩ от години водят тази икономическа война с Москва, която може да прерасне и във военна при насрочените и подписани от министър Каракачанов натовски военни учения у нас и околни страни през май и юни т.г.

И както се вижда, между българските партии няма никакви политически разделителни линии, които се демонстрират в българския парламент. В София ВМРО прави митинг срещу партии като ДСБ и ДПС, които отвориха път на Турция да влияе у нас на избори, но в Брюксел се прегръща с тях. Този двоен стандарт убягва от погледа на българския избирател заради медийната завеса и протекция на вредната за България фанатична и неразумна русофобска линия водена от висши кръгове в САЩ и поддържана от европейски пионки.

Волен Сидеров, фейсбук

Подобни статии

Карадайъ от Добрич: Д-р Доган сложи бюлетината в едната ни ръка, а знамето на България – в другата!

"Държавните органи не трябва да се ползват като бухалка срещу правата...

Още в катергорията

СЕМ избира директор на БНР

Милен Митев, Митко Димитров, Иво Тодоров са допуснати до...

КС решава за гражданството на Кирил Петков

Днес ще стане ясно Кирил Петков и Румен Радев...