Зверска катастрофа погуби 19-годишен баскетболист (ВИДЕО)

Младият спортист, който през това лято се очакваше да бъде избран в драфта на НБА, се е ударил в друга кола, след това неговият автомобил се е блъснал в стълб за осветление и накрая е спрял в оградна стена

19-годишен студент е поредната жертва на пътно-транспортните произшествия. Баскетболната звезда на Университета на Кентъки Терънс Кларк е загинал при катастрофа в Лос Анджелис.

Младият спортист, който през това лято се очакваше да бъде избран в драфта на НБА, се е ударил в друга кола, след това неговият автомобил се е блъснал в стълб за осветление и накрая е спрял в оградна стена. Видеокадрите от мястото на инцидента свидетелстват, че предницата на возилото на Кларк е сериозно смачкана.

Баскетболистът е откаран в близката болница, но лекарите не са успели да спасят живота му заради тежките рани. От полицията обявиха, че тече разследване на обстоятелствата около катастрофата.

Според информациите, Терънс Кларкс е бил в Калифорния заедно със съотборника си Би Джей Бостън, който е карал в следващата кола и е станал свидетел на катастрофата.

Източник: fakti.bg

Снимка: UK Athletics

Подобни статии

Бивша сърфистка показа убийствено тяло след раждане

Последователите на супермодела останаха изненадани от бързото „възстановяване“ на хубавицата, която...

Още в катергорията

Бивша сърфистка показа убийствено тяло след раждане

Последователите на супермодела останаха изненадани от бързото „възстановяване“ на...

Ирина Шейк плени мъжките погледи с разголена фотосесия

Зашеметяващото тяло на бившата на Кристиано Роналдо не остави...