Лиъм Нийсън снима на яхтата на „криптокралицата“ Ружа Игнатова в Созопол

Снимките в Созополския залив ще продължат до петък, след това продукцията се мести в София и на други места в страната

Часове, след като британският актьор Лиъм Нийсън кацна у нас, вече са ясни и детайлите около лентата, в която участва звездата. Снимките ще са на яхтеното пристанище в Созопол, което в момента е затворено заради филма, предаде bTV.

Част от сцените са свързани с купон на яхта, който завършва с убийство. Сцената ще бъде заснета на яхтата на „криптокралицата“ Ружа Игнатова (най-голямата яхта, която се вижда на пристанището).

Снимките в Созополския залив ще продължат до петък, след това продукцията се мести в София и на други места в страната. Работното заглавие на филма е „Memory“, а режисьор е Мартин Кемпбъл.

Кемпбъл е снимал няколко филма от поредицата с Джеймс Бонд. Новата лента, в която участва Нийсън, е базирана на белгийската – „Спомените на един убиец“.

Самият Нийсън изненадващо пристигна в Бургас в неделя вечерта. Кметът на морския град – Димитър Николов, съобщи за това в личния си профил, като сподели и клип от кацането на звездата на бургаското летище.

Припомняме, че Ружа Игнатова е разследвана за участие в пирамида за измами и пране на пари чрез създаване и разпространение на виртуалната валута „OneCoin“.

Разследването установи, че тя успяла да измами около 3 милиона души, които закупили обучителни пакети за криптовалутата „ОneCoin“. След това те придобивали и самата криптовалута.

Схемата OneCoin натрупа 4 млрд. долара в целия свят, като Игнатова изчезна през 2017-а в момента, в който беше издадена секретна американска заповед за ареста й.

Подобни статии

Още в катергорията

Томина Неделя e! Денят е „Великден на мъртвите“

Забранено е подхващането на всякаква работа. Жените боядисват яйца...

Джъстин Бийбър отново отложи турнето си

27-годишният канадски изпълнител обяви нови дати за турнето си...