Масови схеми в Северозападна България – умишлено махат машини! Петя Аврамова изцяло контролира гласуването в Козлодуй и Криводол!

Натиск се оказва и за гласуване за преференция № 105 – Драгомир Маринов, който е общински съветник от ГЕРБ и служител на АЕЦ „Козлодуй“

Невероятни схеми текат в изборния ден в цяла Северозападна България, пише сайтът WOW-media, позовавайки се редица сигнали от населени места в региона.

Според сигналите на граждани, градове Козлодуй и Криводол, както и повечето села около Враца са подложени на невероятен натиск и дори заплахи от собственици на фирми да гласуват в полза на ГЕРБ. Според източниците основен координатор на този процес била лично министърката на регионалното развитие и благоустройство Петя Аврамова.

Преди дни от медиите стана известно, че лично Аврамова е провела разговори с кметицата на Козлодуй и с шефа на АЕЦ “Козлодуй”, които впоследствие са оказали натиск върху собственици на фирми, работещи с атомната електроцентрала, техните служители да подкрепят партията на Борисов.

“Имало е и директни заплахи, че ако служителите от въпросните фирми, както и служителите от общинската администрация в случай, че не подкрепят ГЕРБ, ще останат без работа”, цитира медията човек от Враца. По думите му били измислени най-различни начини за осуетяване на изборния процес, като преди всичко на много места се изключвали машините и всячески се саботирал машинния вот в целия Северозападен регион.

“Изваден е огромен финансов ресурс, плащат се гласове на поразия, слага се специално мастило по пръстите, така че след съприкосновение на бюлетината с ръката на някои от членовете на СИК тя да бъде обявена за невалидна. Дадени са безпрекословни заповеди всячески да бъдат саботирани гласовете за БСП, Демократична България и партията на Васил Божков. Има указания да бъдат саботирани и всички гласове, свързани с партията на Мая Манолова и Николай Хаджигенов. Хора на ГЕРБ мачкат безобразно!”, се твърди в един от сигналите, получен в редакцията на WOW-media.

Припомняме, че вече писахме как Петя Аврамова, кметицата на Козлодуй Маринела Николова и изпълнителният директор на АЕЦ „Козлодуй“ Наско Михов оказват натиск на хиляди служители да гласуват на изборите в неделя за партия ГЕРБ и за преференция №105 – Драгомир Маринов.

Проверка показва, че Драгомир Маринов е служител в АЕЦ „Козлодуй“, притежава опит в сферата на образованието, социалните дейности и бизнеса. От 2019-та година е избран общински съветник. Председател е на ПК по бюджет, финанси и общинска собственост, член на още две комисии – тази по етика, молби, жалби и комисията по законност на актовете на ОбС. В НСОРБ е член на постоянна комисия по европейски фондове, национални и международни програми и проекти. Т.е. младият активист на ГЕРБ обединява местна власт и икономически интереси в района.

Свързани публикации:

СИГНАЛ: МИНИСТЪР АВРАМОВА, КМЕТИЦАТА И ШЕФЪТ НА АЕЦ „КОЗЛОДУЙ“ В ЗАВЕРА ЗА НАТИСК ВЪРХУ СЛУЖИТЕЛИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ

Подобни статии

Задържаха медици от Пловдивско, издали над 250 фалшиви зелени сертификата

Престъпленията са били извършвани във ваксинационни пунктове в МБАЛ Асеновград и...

Още в катергорията

Задържаха медици от Пловдивско, издали над 250 фалшиви зелени сертификата

Престъпленията са били извършвани във ваксинационни пунктове в МБАЛ...

Пътищата до Витоша са временно затворени

"Пътищата към Витоша са затворени за автомобили без вериги...

За 14 дни: Covid уби 129 ваксинирани

224 души са починали от ковид през последното денонощие....