Медийните взривове изпревариха гърмежите на НАТО у нас

Стана ясно какво ги чака васалните ни власти в следващите месеци на военно напрежение. Чака ги унижение след унижение

Ще ги карат да сочат към Русия и да й приписват дори и свлачищата, които понякога стават у нас, въпреки денонощните грижи за инфраструктурата от кабинета Борисов – 1, 2, 3, евентуално – 4. Властта у нас от 1990 г насам изпълнява чинно нарежданията на световната върхушка, която понякога облича държавния костюм на САЩ за маскировка. Сега отново ги изпълни, като обясни на света, че взривовете на амуниции, които станаха в страната ни последното десетилетие и взеха немалко жертви, били дело на руски диверсанти. Не на лошото стопанисване на частни фирми, които взеха по криминален начин на концесия складове за оръжие и експлозиви, не на далавера с братски арабски страни, които харесват нашето оръжие и оборудване, не на чадър от държавните институции, които трябва да изискват от частните фирми условия за безопасност, но не го правят по рушветчийски причини…Не!

Взривовете от 2011 до 2020г. били руска работа, обяви родната, безпристрастна и независима прокуратура. Как установи това след 9 години, защо досега не извади никакви факти по темата – прокуратурата мълчи като Слави Трифонов след избори.

Тези фейкнюз медийни взривове малко изпревариха истинските гърмежи. Както се знае,  у нас започват военни учения на НАТО под американско командване с над 30 хиляди военнослужащи и тежка бойна техника.  И след като се вижда ясно, че България става фронтова линия за геополитическите авантюри на САЩ, възниква въпроса: Какво още ще възложат на българските власти господарите отвъд океана и докога обществото ни ще е вгледано в мандатите, а не в опасността да ни вкарат в реална, а не хибридна война.

 

 

Подобни статии

Асен Василев: Румен Спецов е получавал заплахи

Информирани са ДАНС и международните партньорски служби за сигурност Директорът на Националната...

Още в катергорията

Асен Василев: Румен Спецов е получавал заплахи

Информирани са ДАНС и международните партньорски служби за сигурност Директорът...