Мисис Шри Ланка получи и загуби короната за минути

Истински хаос настана на подиума на конкурса „Мисис Шри Ланка“. Миналогодишната носителка на титлата демонстративно свали короната на победителката и я прогони от сцената, съобщава NOVA.

Видеозапис на събитието показва победителката в конкурса за 2019 г. и настояща носителка на титлата „Мисис Свят“ Каролайн Джури, която се обръща към публиката след обявяване на новата победителка и подгласничките ѝ.

„Има правило, според което участничките трябва да са омъжени и да не са се развеждали. А Пушпика де Силва е в процес на развод. Затова казвам, че короната отива при първата подгласничка“, заявява Джури.

Winbet – победата е емоция! (18+)

Тя прекосява сцената, сваля короната от главата на Пушпика де Силва и я слага на главата на първата ѝ подгласничка. Де Силва напуска сцената разочарована.

Инцидентът се разигра на фона на тържествена музика, подготвена предварително, за да се отбележи подобаващо върховия момент в конкурса.

В понеделник във Facebook Де Силва съобщи, че не е разведена, а живее отделно от съпруга си.

Отличието ѝ бе върнато на пресконференция, след като организаторите на конкурса потвърдиха, че Де Силва не е разведена и ѝ поднесоха извиненията си. Джури била инструктирана също да се извини, но още не го е сторила.

Победителката в конкурса „Мисис Шри Ланка“ се състезава на световния конкурс „Мисис Свят“.

Подобни статии

Кои са най-грижовните зодии

Раждането под определен зодиакален знак до голяма степен предопределя някои черти...

Още в катергорията

Кои са най-грижовните зодии

Раждането под определен зодиакален знак до голяма степен предопределя...

Затвориха незарастващи рани от диабет със собствени стволови клетки

Терапията дава голяма надежда, че може да предотврати загуба...