Росица Кирова: Обединени от любовта към Видин

Кандидатите на ГЕРБ-СДС за народни представители от Видин се срещнаха с представители на гражданско обединение „Единни за промяна“ на колодрума в града. Мястото не беше избрано случайно, то е свързано с един символ – символът на надеждата, заяви пред радио „Видин” водачът на листата Росица Кирова:

„През 2015 г., заедно с хората от „Единни за промяна“, направихме тук един детски празник, спортен празник. Тогава предприехме инициатива за ремонт на колодрума. Закупихме дървен материал, ремонтирахме пейките и си пожелахме един ден колодрумът да изглежда различно. Днес той е ремонтиран. До дни ще пристигнат новите седалки, ще има едно хубаво игрище, което ще може да се използва от децата, които ще тренират. Около 500 000 лв. са отделени за ремонта. Осигурени са от правителството на Бойко Борисов и от Спортния съюз”.

„Отборът на Видин“ и „Единни за промяна“ се срещнаха тук не, за да си припомнят онова отпреди години, а за да продължат това, което започнаха тогава. Обединени от едно, от любовта си към Видин и от желанието си да променят града, който да стане любимо място за живот на всички, свързани с региона. „Може да променим цялата област, но не сами, а с подкрепата на видинските граждани. Трябва ни подкрепа. Изберете 28! Това е номерът на моят отбор и аз като капитан призовавам – гласувайте за 28 в интегралната бюлетина”, призова Росица Кирова.

Подобни статии

Красимир Вълчев: Нямаме изгубено време, дори имаме повече учебни дни

Той разясни, че за изпитите след 7-и клас тези ученици, които...

Още в катергорията

ГЕРБ бламира Заседанието на Комисията по ревизията

В кулоарите на Народното събрание се стигна и до...

Преизбраха Бетина Жотева за председател на СЕМ

Мандатът на Жотева начело на Съвета ще е втори...