Ротвайлер брутално уби малко кученце в София, стопанката припада, собственикът с акт

“Ами ако беше нечие дете на мястото на немския шпиц?!”

Нямам сили да пиша за кучешката агресия, но смятам че съм длъжна да го правя, заради моите животни, заради децата ми, заради вашите животни и деца, заради законите, които е важно да има и правилата, които сме длъжни да спазваме, защото днес отново шепа хора станахме свидетели на ужасяващ инцидент, който се случи на пл Журналист, в кв Лозенец, около 14:30ч.

Млада жена на средна възраст, стояща на трамвайната спирка, пред бившата банка Allianz (посока Семинарията), с куче на повод, видима порода немски шпиц бяха нападнати в гръб от домашен ротвайлер, впоследствие се оказа, че ротвайлера е изпуснат от стопанина си.

Без да навлизам в подробности шпица беше жестоко разкъсан в коремната област пред очите ни, минути след това издъхна от раните си, а стопанката му изпадна в тежко психично състояние и почти неадекватна жената припадна на земята от ридания и спазми.

След което въпросния ротвайлер се насочи към моето куче, Слава на Бога се намесиха хора, които да го озаптят и на нас ни се наложи бързо да избягаме, защото кучето беше откачило от адреналин.
Малко по-късно се върнах на Журналист, без моето куче.

На място беше идвала полиция и телевизия, жената е била откарана в спешна помощ, но все още всички свидетели от близките магазини бяха в тотален шок, изтръпнали от ужаса, който се разви за секунди.
За убитото куче не попитах, все още имаше огромна локва кръв, напомняща за инцидента, а за кучето-убиец разбрах от продавачката в магазина:
“…за съжаление стопанинът на ротвайлера бил го изпуснал от поглед и видиш ли нямал идея къде избягало то, май само с акт щял да се размине.”

-Ами ако беше нечие дете на мястото на немския шпиц?!!!! ….

Yoko Zaharieff, фейсбук

Подобни статии

Миню Стайков е бил отровен, докато е бил в ареста

Бомбата беше хвърлена в началото на днешното съдебно заседание срещу Миню...

Още в катергорията

Миню Стайков е бил отровен, докато е бил в ареста

Бомбата беше хвърлена в началото на днешното съдебно заседание...

Корнелия Нинова: Комисията на Манолова е предизборна

Според лидера на БСП егоцентризъм и тяснопартиен интерес са...

Доц. Кунчев: Предстои ваксинирането на затворници и бежанци

Труднодостъпните групи попадат в петата фаза от Националния ваксинационен...