YouTube вече няма да показва колко хора не харесват клиповете

Американската компания започна да тества тази функция през изминалите дни, като се позовава на това, че голям брой от хората дават отрицателна оценка, само защото други преди тях са го направили, а не защото наистина смятат така

YouTube се готви за промяна при бутонът за отрицателна оценка на даден клип и съобщи това на официалния си акаунт в Twitter. Броячът на хората които не харесват даден клип, вече няма да бъде показван, като той ще е достъпен единствено на създателя на видеото.

Американската компания започна да тества тази функция през изминалите дни, като се позовава на това, че голям брой от хората дават отрицателна оценка, само защото други преди тях са го направили, а не защото наистина смятат така. За сега функцията е достъпна само за част от потребителите, като те са избрани на случаен принцип.

От технологичния гигант поясняват, че това няма да навреди на създателите на видеа, а дори трябва да подобри техния рейтинг, след като потребителите ще натискат бутона с палец надолу, само ако наистина смятат така и няма да бъдат повлияни от чуждото мнение.

Източник: fakti.bg

Подобни статии

Симулиран сблъсък на астероид със Земята завърши с фатална катастрофа

Симулацията показва, че земляните нямат технически средства за справяне с такава...

Още в катергорията

Симулиран сблъсък на астероид със Земята завърши с фатална катастрофа

Симулацията показва, че земляните нямат технически средства за справяне...

Хакери отключиха Tesla с дрон

Електрониката в автомобилите се увеличава с всеки изминал ден...

Германия глобява Tesla с над 14 милиона долара

Компанията ще бъде наказана заради неправилно рециклиране на батерии Прoблeмитe...