Бойко Борисов: Само не са ми пришили, че съм изял някого на филета

Председателят на ГЕРБ твърди, че незаконните подслушвания са „фабрикувани“

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов коментира обвиненията, че по време на последната предизборна кампания са били подслушвани опозиционни политици. Борисов се включи на живо в социалната мрежа Facebook от централата на партията, където събра останалите ръководители на ГЕРБ, както и част от младежките кадри в редиците. Мероприятието, по стар обичай на бившите управляващи, не беше достъпно за представители на медиите.

„Цяла седмица не казват нищо кой е подслушван, с престъпници ли е разговарял, за да е прихванат. Трескаво търсят някой като онзи бизнесмен в комисията, който се оказа, че нито ме знае, нито ме познава и нищо от казаното от него не излезе вярно. Като чувам, най-вероятно ще съм изял някой човек. Само това не са ми пришили във филета. Обръщам се към вашите набори и към вас самите, защото това е правено в България през 1944 година. Тогава дядо ми е бил кмет на село до София и са го пребили с тояги и са го убили и са написали в смъртния акт, че е починал от червен вятър“, разгневи се Борисов, отново припомняйки злочестата съдба на дядо си.

„Фабрикуват в момента, трябва да направят нещо, за да избягат от това, в което се натикаха. Вече хората не им вярват за тези подслушвания“, допълни той.

Подобни статии

„Галъп“: 58,9% одобряват служебното правителство

Одобрението преобладава при всички изследвани обществени слоеве, с изключение на привържениците...

Още в катергорията

„Галъп“: 58,9% одобряват служебното правителство

Одобрението преобладава при всички изследвани обществени слоеве, с изключение...